Soru Whatsapp Resimleri Sürekli Galeriden Taşınıyor

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.2 Kararlı
Telefon Modeli
Xiami Mi 10 T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefonda whatsapp'ı iki kere silip yeniden kurdum bunun için ancak sürekli Whatsapp klasörü Android isimli klasöre taşınıyor ve whatsapp resimlerini galeride göremiyorum. Dosya Yöneticisi/Resimler isimli klasörde Android diye bir klasör açılıyor resimler oraya kaydoluyor. Whatsapp klasörünü Android isimli klasörden çıkarıp başka yere taşıyorum o zamanlar resimler klasöre geliyor ancak yeni bir fotoğraf geldiği zaman o fotoğraf yine galeriye değil dosya yöneticisindeki resimler isimli klasörün içindeki Android isimli dosyaya taşınıyor. Dün bir anda oldu böyle bir şey ve silip yeniden kurunca düzeliyor gibi oluyor ancak donra yine galeride bulunan whatsapp images dosyası sıfırlanıyor ve bütün whatsapp resimlerim dosya yöneticisi/resimlerim içinde bulunan android isimli klasöre taşınıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da çözümü olan?

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Umarım dediğim işlemi birde galerinizin önbelliğini temizleyip yaparmısınız. Birde galeri uygulamasında cloud yedeklemesini kapatırsanız çözüme ulaşcağınızı düşünüyorum.

Oyla:

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Umarım dediğim işlemi birde galerinizin önbelliğini temizleyip yaparmısınız. Birde galeri uygulamasında cloud yedeklemesini kapatırsanız çözüme ulaşcağınızı düşünüyorum
O şekilde de olmadı hocam, zaten kapalıydı cloud özelliği ancak sorun bir türlü hallolmuyor malesef.

Oyla:

doukan11

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Doğukan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
0
O şekilde de olmadı hocam, zaten kapalıydı cloud özelliği ancak sorun bir türlü hallolmuyor malesef.
Aynı sorun bende de başladı. Ben de google fotoğraflarda göstermesine rağmen galeriye düşmüyor. Resmen telefonu satmak ve sabretmek arasında git gel yapıyorum.

Oyla:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Aynı sorun bende de başladı. Ben de google fotoğraflarda göstermesine rağmen galeriye düşmüyor. Resmen telefonu satmak ve sabretmek arasında git gel yapıyorum.
Telefonluk birşey yok android 11 ile alakalı aynı sorun bende oldu herhangi bir ekran görüntüsü alıp o dosyayı android/media/com.whatsapp/WhatsApp/WhatsApp media/ whatsapp images klasörüne taşırsan resimler galerinde görünmeye başlayacaktır.

Oyla:

okili

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Okili
Cihazım
Xiaomi mi 10 t
Konular
0
Dediğinizi yaptım ama hala resimler görünmüyor. Eksik veya yanlış yapma durumu için nasıl yapılacağıni yazar mısınız

Oyla:
Üst Alt