Soru Whatsapp Resimleri Sürekli Galeriden Taşınıyor

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 12.1.2 Kararlı
Telefon Modeli
Xiami Mi 10 T
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Arkadaşlar telefonda whatsapp'ı iki kere silip yeniden kurdum bunun için ancak sürekli Whatsapp klasörü Android isimli klasöre taşınıyor ve whatsapp resimlerini galeride göremiyorum. Dosya Yöneticisi/Resimler isimli klasörde Android diye bir klasör açılıyor resimler oraya kaydoluyor. Whatsapp klasörünü Android isimli klasörden çıkarıp başka yere taşıyorum o zamanlar resimler klasöre geliyor ancak yeni bir fotoğraf geldiği zaman o fotoğraf yine galeriye değil dosya yöneticisindeki resimler isimli klasörün içindeki Android isimli dosyaya taşınıyor. Dün bir anda oldu böyle bir şey ve silip yeniden kurunca düzeliyor gibi oluyor ancak donra yine galeride bulunan whatsapp images dosyası sıfırlanıyor ve bütün whatsapp resimlerim dosya yöneticisi/resimlerim içinde bulunan android isimli klasöre taşınıyor. Var mı böyle bir sorun yaşayan ya da çözümü olan?

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bilen yok mu? :(

Oyla:

FlyingKat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serhat
Cihazım
Galaxy S23Ultra
Meslek
I fly brudda
Konular
38
Whatsapp ayarlarında böyle bir bölüm var. Kontrol eder misiniz? Medya görünürlüğü kapalı olunca galeride gözükmeyebiliyor.

Ekli dosyalar

• Screenshot_2021-06-04-17-38-42-979_com.whatsapp.jpg
    Screenshot_2021-06-04-17-38-42-979_com.whatsapp.jpg
    206,8 KB · Görüntüleme: 8
Oyla:

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Whatsapp ayarlarında böyle bir bölüm var. Kontrol eder misiniz? Medya görünürlüğü kapalı olunca galeride gözükmeyebiliyor.
Evet o ayar doğru. Whatsapp resimlerimi sadece Dosya Yöneticisi/Resimlerim/Android isimli bir klasörde görebiliyorum. Whatsapp silip yeniden yüklüyorum resimler galeriye düşüyor sonra birden bire galerideki bütün whatsapp resimleri sıfırlanıyor ve dediğim gibi sadece Dosya Yöneticisi/Resimlerim/Android isimli klasörde görüyorum. Çok ilginç bir hata umarım yazılımsaldır ama Xiaomi alalı 1 ay oldu bu sorun hayal kırıklığı yarattı.

Oyla:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Android 11 yükledikten sonra aynı sorun bendede yaşanıyor çözüm bulamadım hâlâ.

Oyla:

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Android 11 yükledikten sonra aynı sorun bendede yaşanıyor çözüm bulamadım hâlâ.
Ben şu şekilde çözdüm: Playstorede "basit galeri" isimli uygulama var, onu indirdim ve kullanmaya başladım. Onda bütün fotoğraf ve videolar görünüyor. Xiaomi'nin normal galeri uygulanmasında BİP'DEN ve Whatsapp'dan gelen fotoğraflar ve videolar bazen görünüyor bazen görünmüyordu. İndirdiğim uygulama şu an sorunsuz çalışıyor. Yeni güncellemeden sonra umarım bu durum düzelir.

Oyla:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Ben sorunu şu şekilde çözdüm; boş bir ekran görüntüsü alıp bu dosyayı android/media/com.whatsapp/Whatsapp/media/WhatsApp images, klasörüne yapıştırdım ardından resimler stock galeriye düşmeye başladı aynı işlemi WhatsApp video klasörüne de uyguladım onlarda düşmeye başladı. Bu yöntemi kullanarak ekstra bir programa gerek kalmadan sorunu çözebilirsin. Galeride diğer albümlere düşüyor ardından orayı kontrol edebilirsin.

Oyla:

Cladomelea

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
RESUL
Cihazım
Xiaomi Mi 10 T
Konular
2
Ben sorunu şu şekilde çözdüm; boş bir ekran görüntüsü alıp bu dosyayı android/media/com.whatsapp/Whatsapp/media/WhatsApp images, klasörüne yapıştırdım ardından resimler stock galeriye düşmeye başladı aynı işlemi WhatsApp video klasörüne de uyguladım onlarda düşmeye başladı. Bu yöntemi kullanarak ekstra bir programa gerek kalmadan sorunu çözebilirsin. Galeride diğer albümlere düşüyor ardından orayı kontrol edebilirsin.
Hocam söylediğinizi yaptım, resimler düştü ancak şöyle bir sorun oluştu. Yeni bir resim düşünce whatsapp'a yine galeriye düşmüyor, eski resimlerin hepsi geliyor ama yeni resim gelince whatsapp'dan yine düşmüyor. Sizde durum nasıl?

Oyla:

d.seyitali

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Seyitali
Cihazım
Redmi note 9pro
Konular
15
Hocam söylediğinizi yaptım, resimler düştü ancak şöyle bir sorun oluştu. Yeni bir resim düşünce whatsapp'a yine galeriye düşmüyor, eski resimlerin hepsi geliyor ama yeni resim gelince whatsapp'dan yine düşmüyor. Sizde durum nasıl?
Bende düşüyor galeriye yeni resimler

Oyla:
Üst Alt