Soru Whatsapp resim gonderememek

paolomaldini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
redmi pro
Konular
3
Arkadaslar oncelikle selamlar. Biraz arama yaptim fakat bahsetcegim sorunun cozumunu goremedim, baslik acmak durumunda kaldim.
4 gun once 64 gb'lik redmi pro telefon aldim ve 2 kez donmasi disinda sorun yasamadim. Az evvel whatsapptan ataç ile resim yollamaya çalisinca whatsapp coktu ve silip kurmadikca programa giremedim. Benzer sorun yasayanlar olmus, cozum bulan oldu mu? Galeriden resme gelip gonderince resim gidiyor ama whatsapp icinden atac ile gonderince program cokuyor. Az once ilk defa ortaya cikti bu problem, bugune kadar normal kullaniyordum.

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

kaank

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan Kemal
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Son düzenleme:
Oyla:

Kdrtrnc

Mak mek mok..
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdülkadir
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
17
Telefonunuza EU rom kurmak istiyorsanız önce bootloader kilidini açmak için miui.com/unlock sitesinden başvuruda bulunun.
O zamana kadar da sorununuzu gidermek için ayarlardan uygulamalara girip media storage için verileri temizleye basın. Bundan sonra bir süre whatsapp düzgün çalışacaktır. Her sorun yaşadığınızda aynı işlemi tekrarlayın.
İngilizce sorun değil ise bootloader kilidi açma onayı gelene kadar resmi çin romu kurmanızı tavsiye ederim. Ben öyle yaptım.
Eu Rom'da Türkçe dil var mı hocam ve stabil mi acaba. Bende sipariş verdim de bi yandan da pişman olmak üzereyim.

Oyla:

paolomaldini

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
onur
Cihazım
redmi pro
Konular
3
Peki kurmaya calisirken bi sorun olsa telefon acilmiyor mu? Mesela bazi yorumlar okudum, yuzde 50 de kaliyo yukleme diye,yani format gibi birsey mi bu rom kurmak, once mevcutu siliyor ve kurulum yarida kaliyorsa buyuk sikinti

Sent from my Redmi Pro using Tapatalk

Oyla:

mundo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Developer kurdum. Bence sizde developer kurun ve miui.com/unlock adresinden unlock başvurusunda bulunun.
sanırım ben recovery method ile yapamıyorum, şarja bağlamam gerektiğini gösteren siyah ekran çıkıyor.

Oyla:

mundo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Diğer yöntem ile denedim sp flash tool şu hatayı veriyor:

PMT changed for the rom it must be downloaded

Oyla:

kaank

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan Kemal
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Diğer yöntem ile denedim sp flash tool şu hatayı veriyor:

PMT changed for the rom it must be downloaded
Bu sorunu atlatmak için önce download modda preloader disable edin sonra firmware upgrade moda alın, burada yine preloader disable edin ve yeniden download rom seçip download tuşuna basın. Daha önce vermiş olduğunu linkteki adımlarda verilen cust dosyasını kullanmayı unutmayın.

Oyla:

mundo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Omer
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Bu sorunu atlatmak için önce download modda preloader disable edin sonra firmware upgrade moda alın, burada yine preloader disable edin ve yeniden download rom seçip download tuşuna basın. Daha önce vermiş olduğunu linkteki adımlarda verilen cust dosyasını kullanmayı unutmayın.
yardımın için teşekkürler, sonuç alamadım aynı hatayı vermeye devam ediyor, sanırım hepsiburada dan alınan telefonlardaki rom ile alakalı.

Oyla:

kaank

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan Kemal
Cihazım
redmi pro
Konular
2
Eu Rom'da Türkçe dil var mı hocam ve stabil mi acaba. Bende sipariş verdim de bi yandan da pişman olmak üzereyim.
EU romda Türkçe var. Hepsiburada dan aldığınız telefondaki fake global romda da var. Sorun bu ron içinde trojanlar (özellikle kendi browserında) olduğundan bahsedilmesi. Telefon pişman olunacak telefon değil. Aldığınızda MI hesabı oluşturup hemen unlock başvurusunda bulunun. Bootloader unlock ve twrp ile xiaomi.eu rom yüklemek zor değil. Forumda verilen yönergeleri takip etmeniz yeterli.

Oyla:

kaank

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Kaan Kemal
Cihazım
redmi pro
Konular
2
yardımın için teşekkürler, sonuç alamadım aynı hatayı vermeye devam ediyor, sanırım hepsiburada dan alınan telefonlardaki rom ile alakalı.
Muhtemelen yönergelerde bir adımı gözden kaçırıyorsunuz. Adımları dikkatli bir şekilde takip ederseniz sorununuz çözülür. Eğer "yapamıyorum siz yapın" derseniz uygun bir vakitte size yardımcı olmaya çalışırım.

Oyla:
Üst Alt