- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Red mi note 10
- Konular
- 6
Sürüm 15 olmuş bilginizeLinkleri güncelledim hocam sürüm v14.10 doğrudur kusura bakmayın.
Sürüm 15 olmuş bilginizeLinkleri güncelledim hocam sürüm v14.10 doğrudur kusura bakmayın.
Hocam merak ettiğim bir konu var. Bu uygulamaları kullanınca olurda yakalanıp WhatsApp'tan ban yersek tekrar hesabı kurtarma durumu oluyor mu yoksa o numara ile bir daha asla WhatsApp kullanamıyor muyuz?Bu aralar pek bakamadım hocam, linkler yenilendi.
İlk ban yemede kısa süreli engelliyor sonra açılıyor ikinciye affetmeyebilir. Zaten geliştiriciler anti ban işini yeniden düzenledi değişim günlüğünde yazıyor. FM de kullanabilirsiniz ben yıllardır kullanıyorumHocam merak ettiğim bir konu var. Bu uygulamaları kullanınca olurda yakalanıp WhatsApp'tan ban yersek tekrar hesabı kurtarma durumu oluyor mu yoksa o numara ile bir daha asla WhatsApp kullanamıyor muyuz?
Teşekkürler hocamİlk ban yemede kısa süreli engelliyor sonra açılıyor ikinciye affetmeyebilir. Zaten geliştiriciler anti ban işini yeniden düzenledi değişim günlüğünde yazıyor. FM de kullanabilirsiniz ben yıllardır kullanıyorum
WhatsApp 3.parti uygulamaların önüne geçmeye çalışırken orjinal sürüm kullanan kişileri dahi yanlışlıkla banlamışlığı var hocam. Anti ban yaması yenilendi ondan geçici ban yemişsiniz sürekli değişim yapmazsanız sorun olmaz.Hocam selamlar, bende geçen gün sorun yaşadım. 1 saat ban koydu wp. Korkudan silip orjinalini yükledim. Bunda ban yeme riski oluyor mu? Önceden böyle bir durum olmuyordu
Genel olarak yeni plus kullanıcılarına ban atıyor yani sıfırdan kurulumda ancak anti ban yenilendi yeniden olur mu bilemiyorum. Ben bir kaç kez yedek üzerinden geri yükleme yaptım ve pc versiyonunu kullanıyorum sorun çıkarmadı hocamözelliklerini ve wep whatsapp bu aralar kullanmayın ban atıyor bilginize.
aero kullanıyordum içerik üretiye sorunu yazdım orjinale dönün demiş sonrasın da web ve fonksiyon düğmeleri ve toplu mesajı kullanmayın yeni bi güncelleme verene kadar demiş dikkatli olmakta fayda var.Genel olarak yeni plus kullanıcılarına ban atıyor yani sıfırdan kurulumda ancak anti ban yenilendi yeniden olur mu bilemiyorum. Ben bir kaç kez yedek üzerinden geri yükleme yaptım ve pc versiyonunu kullanıyorum sorun çıkarmadı hocam