- Adım
- Emirhan
- Cihazım
- Sweet
- Konular
- 71
Ayarlarım aynı dediğiniz gibi ancak yedeklemiyor, WhatsApp Beta kullanıyorum ondan kaynaklı olabilir ancak Beta'dan çıkmak için uygulamayı silip yeniden yüklememi istiyor. Bunu yaparsam mesajlarım silinir mi?Ayarlar / Sohbet buraya girdiğinizde Sohbeti yalnızca ben dokunduğumda yedekle olarak ayarlaryın. Asla seçiliyse yedeklemiyor.
Yine aynı ayarlardan Google Drive seçtiğinizden emin olun.
wifi ile denediniz mi hücresel veriden kaynaklı olabilirWhatsappta yedek almaya çalışıyorum ancak yaklaşık 3 saattir aşağıdaki görseldeki gibi
HiddeNKinG ustanın dediği gibi dolmamışsa
Sohbet yedeği alanında;
Google Drive'a yedekle
Yalnızca"Yedekle" ye dokunduğumda
Google Hesabı
gmailhesabınız@gmail.com
Şeklindeyse yedeklemesi gerekiyor ve google drive da Yedeklenenler alanında yedeğini görebilirsiniz.
Bunun dışında Sohbetler sayfasının en altında "Sohbet geçmişi" buradan Sohbetleri dışa aktar yapabilirsiniz. Ancak burada sohbetleri tek tek aktarabilirsiniz.
Maalesef ne denesem olmadı şöyle çözdüm: Başka bir cihazda WhatsApp klonu oluşturdum ve WhatsApp üzerinden direk yeni cihaza aktar seçeneği ile herşeyimi aktardım, ardından o telefonda Drive yedeği aldım. Bu sayede sorunum çözüldüwifi ile denediniz mi hücresel veriden kaynaklı olabilir