Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar mi a2 lite 32 gb aldım telefonu araştırarark aldım kamerasıdır falan derken verdiğim paraya göre normal buraya kadar sorun yok.Yalnız telefonla whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaptığımda bildiğiniz kamera beni bembeyaz gösteriyor sadece ben değil ortamda öyle görüntü mevcut ama bayağı beyazlaştırarak gösteriyor görüntüyü.Bu konu hakkında nasıl bi yol izleyebilirim
Arkadaşlar mi a2 lite 32 gb aldım telefonu araştırarark aldım kamerasıdır falan derken verdiğim paraya göre normal buraya kadar sorun yok.Yalnız telefonla whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaptığımda bildiğiniz kamera beni bembeyaz gösteriyor sadece ben değil ortamda öyle görüntü mevcut ama bayağı beyazlaştırarak gösteriyor görüntüyü.Bu konu hakkında nasıl bi yol izleyebilirim
Note 5 kullanıyordum bende de vardı o sorun whatsapta malefes o güzel kameradan eser yok kötü gösteriyor uyuşmuyor herhalde whatsaapla ben düzeltemedim şimdi mi8se kullanıyorum bunda iyi 6x le de denedim onda da bozuktu
Note 5 kullanıyordum bende de vardı o sorun whatsapta malefes o güzel kameradan eser yok kötü gösteriyor uyuşmuyor herhalde whatsaapla ben düzeltemedim şimdi mi8se kullanıyorum bunda iyi 6x le de denedim onda da bozuktu
Aynen her şeyi iyi güzel çok memnunum diğer her bölümünden ama whatsapp görüntülü konuşma benim için önemli bi konu onun için daha bir haftalık telefon iade etmek istiyorum iade yapamazsınız diyolar servisten arızalıdır raporu almanız lazım onuda bize göndermeniz lazım diyor hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok alalı bir hafta oldu daha dün taktırdım koruma camını ondan önce yoktu sorun o şekildede vardı