Yardım Whatsapp görüntülü konuşma sorunu

Tuncay1605

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuncay
Cihazım
Mi a2 lite 32 g
Konular
1
Arkadaşlar mi a2 lite 32 gb aldım telefonu araştırarark aldım kamerasıdır falan derken verdiğim paraya göre normal buraya kadar sorun yok.Yalnız telefonla whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaptığımda bildiğiniz kamera beni bembeyaz gösteriyor sadece ben değil ortamda öyle görüntü mevcut ama bayağı beyazlaştırarak gösteriyor görüntüyü.Bu konu hakkında nasıl bi yol izleyebilirim

Anemon

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Anemon
Cihazım
Mi A2 LİTE
Konular
3
Arkadaşlar mi a2 lite 32 gb aldım telefonu araştırarark aldım kamerasıdır falan derken verdiğim paraya göre normal buraya kadar sorun yok.Yalnız telefonla whatsapp üzerinden görüntülü konuşma yaptığımda bildiğiniz kamera beni bembeyaz gösteriyor sadece ben değil ortamda öyle görüntü mevcut ama bayağı beyazlaştırarak gösteriyor görüntüyü.Bu konu hakkında nasıl bi yol izleyebilirim
Ekran koruma camı varmı. Varsa kameranın önü delikli mi yoksa cam devamlımı? Kamera önü cam ile kapalı benimki hep dağıtıyor ışığı. Bundan olabilir

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Gkh__

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Gökhan
Cihazım
Mii8se
Konular
5
Note 5 kullanıyordum bende de vardı o sorun whatsapta malefes o güzel kameradan eser yok kötü gösteriyor uyuşmuyor herhalde whatsaapla ben düzeltemedim şimdi mi8se kullanıyorum bunda iyi 6x le de denedim onda da bozuktu

Oyla:

Tuncay1605

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
tuncay
Cihazım
Mi a2 lite 32 g
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Note 5 kullanıyordum bende de vardı o sorun whatsapta malefes o güzel kameradan eser yok kötü gösteriyor uyuşmuyor herhalde whatsaapla ben düzeltemedim şimdi mi8se kullanıyorum bunda iyi 6x le de denedim onda da bozuktu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen her şeyi iyi güzel çok memnunum diğer her bölümünden ama whatsapp görüntülü konuşma benim için önemli bi konu onun için daha bir haftalık telefon iade etmek istiyorum iade yapamazsınız diyolar servisten arızalıdır raporu almanız lazım onuda bize göndermeniz lazım diyor hepsiburada

Yok alalı bir hafta oldu daha dün taktırdım koruma camını ondan önce yoktu sorun o şekildede vardı

Ekran koruma camı varmı. Varsa kameranın önü delikli mi yoksa cam devamlımı? Kamera önü cam ile kapalı benimki hep dağıtıyor ışığı. Bundan olabilir

Mi A2 Lite cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yok daha bir hafta oldu alalı 2. Günğ farkettim dün taktırdım koruma camını da

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt