Çözüldü Whatsapp giriş sorunu

semthan250

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
özgür
Cihazım
redmi note 8
Konular
39
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Hyper os
Telefon Modeli
Mi 11t pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhabalar iyi forumlar
Dün akşam mi 11t pro cihazımı formatladım formattan sonra whatsappa giremiyorum RESMİ WHATSAPP UYGULAMASINA SAHİP OLMANİZ GEREKİR Hatasi veriyor ne yaptıysam olmadı play storden indiriom olmuyo direk Whatsapp sitesinden indiriom olmuyo modlu whatsapplari denedim aynı giremiyorum teli bida formatladım olmadı hyperos yazılımı yükledim yine aynı . Ne yaparsam düzeltebilirim

Şimdiden teşekkürler

Ekli dosyalar

• Screenshot_2024-08-15-14-39-18-053_org.telegram.messenger.jpg
    Screenshot_2024-08-15-14-39-18-053_org.telegram.messenger.jpg
    562 KB · Görüntüleme: 159
Çözüm
Hocam bende aynı sorunu yaşıyorum whatsapp bir türlü giriş yapılamıyor resmi whatsapp uygulaması hatası alıyorum cihaz 11t pro ve yeni hyperos yükledim play store da sertifikalı değil . Magisk mi yüklemeliyim şimdi detaylı anlatırsanız sevinirim
Öncelikle root atmanız ve aşağıdaki uygulamaları kurmanız gerekir. Cihazınızda bootloader kilidi açık olduğundan ve googe play sertifikasının olmaması nedeniyle resmi whatsapp uygulaması orjinalliği doğrulayamadığı için bu hatayı alıyorsunuz.
Yapılan işlemler sistemi kandırmak için gerekenler. :D

Wa Enhancer Güncellemeleri ve İpuçları

Resmi olmayan WhatsApp sorununu aşmak için ne gerekiyor? Sadece iki şey, Play Integrity'de "Device "ı geçmek (chiteman...​

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
buradaki adımları izleyin rootsuz sorunsuz yapabilirsiniz
Not: WhatsApp i siler/cihazı formatlarsaniz aynı işlemi tekrarlamaniz gerekir
BL açık Root yok A15 HyperOS 2.201 ID Rootsuz whatsapp kurulum SORUNU devam ke

Oyla:

iŁКΞЯ

Destek Ekibi
Yönetici
Destek Ekibi
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
- łŁКΞЯ -
Cihazım
Mi9T
Konular
138
Oyla:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Yeni sistem geliştirdiler mecburen Root ve MeowDump Integrity Box kurmanız yada BL kapatmanız gerekmekte.
Yani bu konuda henüz redmi note 14 pro plus'ta twrp yükleyemediğimiz için root konusunda da endişeyle bekliyoruz yani demek ki uzun bir süre daha cihazlarda WhatsApp kullanamayacağız.
Yani bootlooder'ı ne çilelerle açtığımız için ondan vazgeçemeyeceğimiz net. Teşekkürler

Oyla:

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Yani bu konuda henüz redmi note 14 pro plus'ta twrp yükleyemediğimiz için root konusunda da endişeyle bekliyoruz yani demek ki uzun bir süre daha cihazlarda WhatsApp kullanamayacağız.
Yani bootlooder'ı ne çilelerle açtığımız için ondan vazgeçemeyeceğimiz net. Teşekkürler
Telegram gruplarına baktınız mı?. Bir çok telefon için modlu Hyperos2.2 li recovery li hazır kurulum scriptli romlar var.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Telegram gruplarına baktınız mı?. Bir çok telefon için modlu Hyperos2.2 li recovery li hazır kurulum scriptli romlar var.

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Elite Rom var A15 portlamış hatta twrp de yapmış moded ancak twrp yi yükleyemiyorum. Başka link bilen varsa memnun olurum

Oyla:

ıhlamur

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
erca
Cihazım
9t pro
Konular
47
Ben de bu sorunu yaşadığımdan numara değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü bootloader kilidi açık cihazda bu hata veriyor deniliyor ama yeni numarada bootloader kilidi açık cihazda bu hata vermeden giriş yapabiliyorum

Oyla:

CanKuzen

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
RN8
Konular
5
Ben de bu sorunu yaşadığımdan numara değiştirmek zorunda kaldım. Çünkü bootloader kilidi açık cihazda bu hata veriyor deniliyor ama yeni numarada bootloader kilidi açık cihazda bu hata vermeden giriş yapabiliyorum
Yani şu whatsapp ın ne adi yazılımcısı olduğunun kanıtı değil mi? Kaç tane uygulama kullnıyorum bundan başka böyle hainane (güya güvenlikmiş) kontrol bulamazsın. Bak hele Telefon noyu BAN lıyor resmen. Yani O zaman BL kapatsan dahi yine aynı uyarıyı veriyor mu? BL kapatırsan düzeliyor diyenleri de mi? görmüş. Vay hain. Yahu şu whatsapp dan bi kurtulamadık, hatta gün geçtikçe millet daha çok alıştı bu nalete.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Oyla:
Üst Alt