Yardım Whatsapp fotoğrafları geç yükleme sorunu

hisamzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Mühendis
Konular
10
Merhaba forumdaşlar, telefonda whatsappda herhangi bir sohbette medya kısmına girdiğim zaman fotoğrafların yüklenmesi aşırı uzun sürüyor. Whatsappın önbelleğine baktığımda 75 mb olduğunu gördüm acaba önbellek tutmuyor telefon onla mı alakalı ama pek sanmıyorum. Aynı durum instagramda da geçerli fotoğrafların yüklenmesi aşırı uzun sürüyor.

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
Wifinizle alakalı bir sorun olabilir mobil veride denediniz mi birde kullandığınız dns yada vpn tarzı birşey varsa kapatıp denermisiniz

hisamzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Mühendis
Konular
10
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Wifinizle alakalı bir sorun olabilir mobil veride denediniz mi birde kullandığınız dns yada vpn tarzı birşey varsa kapatıp denermisiniz
yok hocam onla alakalı değil medya telefonda indirilmiş sohbet profiline tıklayıp tüm medyayı gördüğün yere basınca orda fotoğraflar gözükmüyor bazen, bazen de çok geç yükleniyor. ufs 4.1 olan telefonda böyle bir şey yaşamam imkansız diye düşünüyorum

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
yok hocam onla alakalı değil medya telefonda indirilmiş sohbet profiline tıklayıp tüm medyayı gördüğün yere basınca orda fotoğraflar gözükmüyor bazen, bazen de çok geç yükleniyor. ufs 4.1 olan telefonda böyle bir şey yaşamam imkansız diye düşünüyorum
Whatsappa gelen son güncellemede WhatsAppdan çıkmana rağmen çevrimiçi kalması durumların görülmemesi iğnelenen sohbetlerin WhatsAppdan çıkınca iğnesinin kalkması bildirimleri kapatılan sohbetlerin kendi kendine bildirimlerinin açılması sürekli spam olarak işaretlenip WhatsApp dan atılmak ve tekrar giriş yapmak ve bu bahsettiğiniz medyaların geç yüklenmesi sorunu mevcut sizinki de güncelleme ile alakalıdır diye düşünüyorum isterseniz yedek alıp WhatsApp bussines kurup deneyin onda düzgün çalışır belki şu anki WhatsApp sürümü sıkıntılı biraz çoğu kullanıcı benzer sorunlar yaşıyor.

hisamzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Mühendis
Konular
10
Whatsappa gelen son güncellemede WhatsAppdan çıkmana rağmen çevrimiçi kalması durumların görülmemesi iğnelenen sohbetlerin WhatsAppdan çıkınca iğnesinin kalkması bildirimleri kapatılan sohbetlerin kendi kendine bildirimlerinin açılması sürekli spam olarak işaretlenip WhatsApp dan atılmak ve tekrar giriş yapmak ve bu bahsettiğiniz medyaların geç yüklenmesi sorunu mevcut sizinki de güncelleme ile alakalıdır diye düşünüyorum isterseniz yedek alıp WhatsApp bussines kurup deneyin onda düzgün çalışır belki şu anki WhatsApp sürümü sıkıntılı biraz çoğu kullanıcı benzer sorunlar yaşıyor.
40 gb yedek var google da onu silip yükleyince de galeri kafayı yiyor yaa çok üşendim şu an onu yapmaya

umutphlvnoglu

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut
Cihazım
RedmiNote13-5G
Meslek
Siber güvenlik
Konular
28
40 gb yedek var google da onu silip yükleyince de galeri kafayı yiyor yaa çok üşendim şu an onu yapmaya
Yeni güncelleme geldiğinde yüksek ihtimal düzelir 2025 Kasım ayından beri düzeltemediler gerçi çevrimiçi kalma olayını yeni eklenen saçma özellikler yüzünden uygulamayı bozular sanırım umarım düzeltirler en kısa zamanda

hisamzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Hişam
Cihazım
Xiaomi 11T
Meslek
Mühendis
Konular
10
Yeni güncelleme geldiğinde yüksek ihtimal düzelir 2025 Kasım ayından beri düzeltemediler gerçi çevrimiçi kalma olayını yeni eklenen saçma özellikler yüzünden uygulamayı bozular sanırım umarım düzeltirler en kısa zamanda
inşallah hocam sağolasın değerli bilgilerin için.

Üst Alt