Sohbet WhatsApp dolandırıcıları

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Polise gittim bana sadece bankayı ara bu gönderilen parayı kimin attığını biliyorum de dedi.banka iade edelim dedi. Tam olarak ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum. Karakol bir şey yapma dedi.banka ise iade edelim diyor. Bu hesaplar joker adı verilen insanlara da ait olabilir. Yani bunlar genelde fakir ve borçlu kişiler bunların üstüne şirket vs açıp böyle işler yapıyorlar. Yani bir mağdur değil suçlu da olabilir. Siz tam bil bilgi alıp bana iletirseniz sevinirim.
Bankaya gidip hesabınıza gelen paranın kimden geldiğini veya gönderin kişiyi tanımadığınızı parayı iade etmek istediğinizi beyan edin ve iade ettirin.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Bankaya gidip hesabınıza gelen paranın kimden geldiğini veya gönderin kişiyi tanımadığınızı parayı iade etmek istediğinizi beyan edin ve iade ettirin.
Para dolandırıcılara ait yine onlara gidecek ve insanları mağdur edecekler. Çünkü araştırmalarım sonucu aynı isimle çok kişiye göndermişler. Joker büyük ihtimalle bu kadın.siz yine de varsa tadınık sorun ona göre hareket edeyim.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Para dolandırıcılara ait yine onlara gidecek ve insanları mağdur edecekler. Çünkü araştırmalarım sonucu aynı isimle çok kişiye göndermişler. Joker büyük ihtimalle bu kadın.siz yine de varsa tadınık sorun ona göre hareket edeyim.
Öncelikle bankaya giderek kanıt ifade edecek şekilde dilekçe verin, bunlardan para geldi ama ben bunları tanımıyorum, paranın iade edilmesini talep ediyorum diye. Sonra da arkadaşın dediği savcılığa gitsin, hesabıma tanımadığım kişilerce para gönderildi, bunları tanımıyorum, bununla alakalı bankaya müracaatımı yaptım, bu da yazılı dilekçem, bunu ibraz ediyorum desin. Mahkemeye tanık olarak bile çağırılabileceğiniz iletti. Bu nedenle yazılı bir dilekçeniz ve savcılığa başvuru yaptığınız belli olsun yoksa sıkıntıyı yaşayan siz olursunuz. Tekrarlıyorum, parayı sakın çekmeyin. Çünkü bankaya yazılan yazılarda kamera görüntüleri de isteniyor, para çektiğiniz görünürse büyük sıkıntılar yaşarsınız. Saygılarımla...

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Öncelikle bankaya giderek kanıt ifade edecek şekilde dilekçe verin, bunlardan para geldi ama ben bunları tanımıyorum, paranın iade edilmesini talep ediyorum diye. Sonra da arkadaşın dediği savcılığa gitsin, hesabıma tanımadığım kişilerce para gönderildi, bunları tanımıyorum, bununla alakalı bankaya müracaatımı yaptım, bu da yazılı dilekçem, bunu ibraz ediyorum desin. Mahkemeye tanık olarak bile çağırılabileceğiniz iletti. Bu nedenle yazılı bir dilekçeniz ve savcılığa başvuru yaptığınız belli olsun yoksa sıkıntıyı yaşayan siz olursunuz. Tekrarlıyorum, parayı sakın çekmeyin. Çünkü bankaya yazılan yazılarda kamera görüntüleri de isteniyor, para çektiğiniz görünürse büyük sıkıntılar yaşarsınız. Saygılarımla...
Bankayı aradım parayı gönderen şahısları tanımıyorum dedim. Mail olarak da attım onlara. Arama esnasında banka isterseniz iade edelim dedi, tamam dedim iade etti ve açıklama kısmına şahısları tanımadığım için yanlış gelen para transferi iadesi yazdırdım. Benden bu kadar, hakkını arayan haksız sayıldığı için adliyeye giderek vakit kaybetmek istemiyorum.

SuçaSürüklenenKatip

F Klavye°
Premium Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Faruk
Cihazım
Redmi K60 Pro
Meslek
Zabıt Kâtibi
Konular
22
Bankayı aradım parayı gönderen şahısları tanımıyorum dedim. Mail olarak da attım onlara. Arama esnasında banka isterseniz iade edelim dedi, tamam dedim iade etti ve açıklama kısmına şahısları tanımadığım için yanlış gelen para transferi iadesi yazdırdım. Benden bu kadar, hakkını arayan haksız sayıldığı için adliyeye giderek vakit kaybetmek istemiyorum.
O da olur en azından giden transferde yazdırdığınız şeyler elinizde delil olarak durur, olur da çağrılırsanız dekontları sunarsınız.

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Xiaomi 14T Pro
Konular
12
Öncelikle geçmiş olsun.
Ülkemiz bu şekilde insanları tokatlayarak bir şeyler elde etmeye çalışan sapkınlarla doldu taştı.

Bu teknik ile dolandırılan çok fazla insan var. 50 liram 100 lira olduysa 50 bin liram 100 bin lira olur havası bazı insanları ciddi şekilde kör ediyor.

Neyse bu ders olsun bir daha böyle tiplere cevap vermeyin.
Parayı geri yollamanız iyi olmuş çünkü bu tür şahıslar öyle herkese para da atmıyor. Bilgilerini ele geçirdikleri maddi durumunu bildikleri kişileri seçiyorlar.
Parayı geri atmasanız başınıza çorap örerlerdi uzun lafın kısası.

Üst Alt