Çözüldü Whatsapp Doğrulama Alamama ve Yapı Kredi Uygulamasının Root İkazı Hakkında Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Xiaomi 13T Pro (Corotg) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2.2 Sürüm 2.0.201.0.VMLMIX
Telefon Modeli
Xiaomi 13T Pro 12/512
Bootloader Kilidi
Açık
Sevgili Forum Üyeleri,

Aşağıdaki görsellerden de görülebileceği gibi Xiaomi 13T Pro cihazımda her şey normal görünmekte.
Bu sıkıntı yaklaşık 4 gün önce, Magisk v29 içinde gelen güncellemeleri sehven yapmamla başladı.

Bu süreçte Magisk 30.4 sürümünü de deneyerek kullandığım stock ROM’u
(corot_ru_global_images_OS1.0.12.0.UMLRUXM) sıfırlayıp yeniden yükledim.
Ancak Yapı Kredi uygulamasının root uyarısı devam edince
(Xiaomi 13T Pro (Corotg) - Xiaomi.EU Rom HyperOS 2.2 - 2.0.201.0.VMLMIXM) sürümüne geçtim.
Sonuç yine değişmedi.

WhatsApp doğrulamasını backup üzerinden yaptığımda geçerken,
Play Store’dan sıfır yükleme yaptığımda resmi whatsapp uygulamasına sahip olmanız gerekir ikazı aldım.
Bu durumda sorunun sadece Yapı Kredi’ye özel olmadığını fark ettim.

Google tarafından cihaz sertifikalı görünse de, BT kilidi (bootloader) açık durumda spoof edilmekte.
Play Integrity Checker sonuçları normal görünse de bir noktada eksik olduğu belli.

Magisk üzerinde gizleme, red listesi, LSPosed + Hide My AppList gibi bilinen tüm işlemler uygulanmıştır.

Yıllardır rootlu cihaz kullanıyorum; reklam ve kısıtlamalardan uzak, tam kontrol isteyen biri olarak
bu durumu çözmek için tüm detayları paylaştım.

Yardımcı olabilecek tüm değerli önerilerinizi bekliyorum.

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Çözüm
Nasıl çözdünüz?

Sevgili dostlar sorunum düzeldi.Farklı bir root erişimi denemem olumlu sonuçlandı APatch ile root yapıp tüm yüklemeler ve ayarlardan sonra herşey düzeldi ilk kez APatch kullanmama rağmen çok başarılı ve stabil buldum artık Magiske geçermiyim bunu zaman gösterir ama oda artık bana çok uzak bir ihtimal ayrıca bilgi vermek istiyorum 4 modul yükledim cihazımda ekstra bişey yapmadan integrity sonuçlarıda 3 yeşil tikle geçti bilginiz olsun.

.

1-Yapı Kredi nihayet açılıyor.
2-Whatsapp mağlum mesajı veriyor.(Ama backuptan geri yükleyince doğrulama alabiliyorum)

Ama en önemlisi APatch modüllerine bakıyorum Magiskten alışık olduklarıma kolay bulunamıyor sanırım...

Zatarra

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Zatarra
Cihazım
Lenovo P2
Konular
2
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu kendi kendime çözmüş bulunmaktayım.Konu istenilirse silinebilir.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
430
Nasıl çözdünüz?

Sevgili dostlar sorunum düzeldi.Farklı bir root erişimi denemem olumlu sonuçlandı APatch ile root yapıp tüm yüklemeler ve ayarlardan sonra herşey düzeldi ilk kez APatch kullanmama rağmen çok başarılı ve stabil buldum artık Magiske geçermiyim bunu zaman gösterir ama oda artık bana çok uzak bir ihtimal ayrıca bilgi vermek istiyorum 4 modul yükledim cihazımda ekstra bişey yapmadan integrity sonuçlarıda 3 yeşil tikle geçti bilginiz olsun.

.

1-Yapı Kredi nihayet açılıyor.
2-Whatsapp mağlum mesajı veriyor.(Ama backuptan geri yükleyince doğrulama alabiliyorum)

Ama en önemlisi APatch modüllerine bakıyorum Magiskten alışık olduklarıma kolay bulunamıyor sanırım.

Benim olmazsa olmazım olan ViperFX asla kullanamayacağım sanırım.Bana bu konuda fikir verebilirmisin.

Oyla: Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt