Yardım WhatsApp Depolama Erişimi

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
Merhabalar arkadaşlar daha yeni aldığım Mi 10T Pro cihazımda WhatsAppla alakalı bir problem yaşıyorum. Hiçbir medyayı göremiyorum hepsinde indirme hatası veriyor sohbet yedekleme dahi yapamıyorum. Depolama izinleri kısmına geldiğim zaman "Yalnızca medyaya erişime izin ver" diye bir kısım var sadece tahminimce bundan kaynaklanıyor ve aslında diğer resimdeki gibi olması gerekiyor ama bir türlü o hâle getirmeyi başaramadım yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Ekli dosyalar

• IMG_20211031_082707.jpg
    IMG_20211031_082707.jpg
    84,1 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20211031_082938.jpg
    IMG_20211031_082938.jpg
    49,1 KB · Görüntüleme: 16

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
Hocam işe yarayabilir mi tam emin değilim ama ayarlar>geliştirici seçenekler> bölümünde en altta MIUI optimizasyonu aç diye bir kısım var. Açıp kapatırsanız cihazdaki neredeyse bütün uygulamalarda giriş yaparken izinleri yeniden soracak, yani depolamaya izin verilsin mi, kameraya erişim verilsin mi gibisinden. Belki tekrardan izin verdiğinizde sorun çözülebilir. Bir değinmek istediğim diğer nokta ise Mi 10T kullandığımdan mı kaynaklı tam emin değilim benim depolama iznim ise şöyle gözükmekte, WhatsApp sizde güncel mıdır acaba ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

erensalihkilic

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eren Salih
Cihazım
Mi 10T Pro 5G
Konular
16
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Her şey güncel telefonu da MIUI 12.5 a güncelledim ama pişman oldum.

Fitiq

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
mi 8 lite
Konular
7
Hocma yüksek ihtimalle android 11 de klasörün com.whatsapp üzerine taşınmasından kaynaklı.Bazılarımda güncellenen sonra kendisi otomatik taşırken bazen taşımıyor.Sorunu çözdünüz mi bilmiyorum ama çözerseniz buraya da yazar mısınız?

memo6754

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
mi9 t pro
Konular
0
Merhaba Bu konu ile ilgili çözüm bilen var mı ? Whatsaapdepolama alanını 0Kb olarak gördüğü için hiçbir medya ınmıyor ve görüntüleme yapamıyorum

Üst Alt