Yardım WhatsApp bootloader dan sonra açılmıyor

Jsuntag

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Çağatay
Cihazım
Note 14 pro+
Konular
2
Nasıl çözdünüz acaba xiaomi 17 ultra da aynı sorunu yaşıyorum
Integrity Box, LSPosed-Irena , Tricky Store modüllerini kurdum ve ardından Red listesini uygula ayarını açıp red listesini yapılandır kısmından istediğim uygulama için bütün tik leri işaretledim ve oldu. Gerçi a101 uygulamasında bile güvenlik nedeniyle hata vermesi de ayrı bir saçmalık. Yani indirdiğim her uygulama için bunu yapmak zorundayım. Eğer ilerde daha kolay bir yolu var ise muhtemelen ona geçerim ama şu an durum bu.

eromer1

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
mi 17 ultra
Meslek
Öğretmen
Konular
6
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda önceden modlu WhatsApp kullananlar ban yiyormuş deniyordu. (Yeni konu açmamak adına buradan sorayım dedim)

ckarakaya

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Canan
Cihazım
İPhone SE
Konular
3
Mi 17 ultra kullanıyorum. Root olmadan bu banı kaldırmanın yolu yok mu? Numara değişikliği yapsak sıkıntı kalkar mı bilen varsa yardımcı olursa ona göre son çare numara değişikliği yapalım. Çünkü benim bu cihazda ikincil cihaz olarak da qr okutuyorum ama bağlanmıyor. Biraz araştırdım forumda önceden modlu WhatsApp kullananlar ban yiyormuş deniyordu. (Yeni konu açmamak adına buradan sorayım dedim)
Bl kilidi açık mı?

M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt