Whatsapp bildirim sorunu

• Konbuyu başlatan ETG
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 18
  • Görüntüleme 3K

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
Valla dediginiz sorununu ilk defa duyuyorum. mobil veri açık olduktan sonra gelen mesajların direk belirmesi gerekiyor

Telefon kaynaklı olması mümkün değil rom kaynaklı olduğunu da düşünmüyorum
(Bazı romlar istisna) şuan Eu 8.1.18
Yüklü WhatsApp plus 6.40 kullanıyorum

Büyük ihtimalle yüklediğiniz bir program veya yaptığınız bir ayar engel oluyordur

Örnek Greenify tarzı programlar veya arka plan işlem sınırı gibi

Redmi Note 4X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kulağa ilginç geliyor ama malesef var böyle sorunlar dediğiniz gibi greenify falan yüklü değil hiç uygulama yüklü olmasa da bu sorun görülüyor

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ETG

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi mi 5s
Konular
8
Global beta 9.8.1.18 deyim, sıkıntı yok.
Evet o romda bildirim sıkıntısı yok ama onda da kurduğum temaları sıfırlayıp varsayılan yapıyor

MI 5s Plus cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

mkaraca

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Melih
Cihazım
mi note 3
Konular
4
Mi 6 da aynı sorun var çözüm bilen yokmu ?

Tapatalk kullanılarak gönderildi

GokhanKrmllar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
mi max 2 var bu sorun yüzünden telefonu satıcam. Rom güncelledim en son 9.5.4.0 yaptım ama hiç bir işe yaramıyor. Sürekli bilgisayar başındayım Whatsapp Web kullanmak zorundayım. Galiba konunun çözümü yok

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
mi max 2 var bu sorun yüzünden telefonu satıcam. Rom güncelledim en son 9.5.4.0 yaptım ama hiç bir işe yaramıyor. Sürekli bilgisayar başındayım Whatsapp Web kullanmak zorundayım. Galiba konunun çözümü yok
Gerekli ayarları yapınca, bildirimler sorunsuz geliyor, tema nızı değiştirip de tekrar denermisiniz lütfen

Gesendet von meinem MI MAX 2 mit Tapatalk

GokhanKrmllar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Temayı varsayılan yaptım. Mobil veri sürekli açık yapıyorum. Pil kısıtlamalarını komple kaldırdım. Güvenlik içerisinden veri kullanımını kısıtla dan ayarlar yapıldı. İzinler otomatik başlatmada izinli. uygulama içinden arka planda başlat izinli. Geliştirici seçeneklerinden hücresel veri her zaman etkin seçildi. Arka plan işlem sınırı kaldırıldı. Bellek optimizasyonu kapatıldı.MIUI optimizasyonu kapalı açık denendi. Androidin kendi tüm uygulamaları arka planda çalışacak şekilde ayarlandı. (Örn:SimContacts) Bu arada 9.5.4.0 Global versiyondayım Güncel değildi güncelledim.

Gerekli ayarlardan kastınız nedir atladığım bir şey varsa belirtir misiniz ?

Skorpi

Süper Üye
Onursal Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Temayı varsayılan yaptım. Mobil veri sürekli açık yapıyorum. Pil kısıtlamalarını komple kaldırdım. Güvenlik içerisinden veri kullanımını kısıtla dan ayarlar yapıldı. İzinler otomatik başlatmada izinli. uygulama içinden arka planda başlat izinli. Geliştirici seçeneklerinden hücresel veri her zaman etkin seçildi. Arka plan işlem sınırı kaldırıldı. Bellek optimizasyonu kapatıldı.MIUI optimizasyonu kapalı açık denendi. Androidin kendi tüm uygulamaları arka planda çalışacak şekilde ayarlandı. (Örn:SimContacts) Bu arada 9.5.4.0 Global versiyondayım Güncel değildi güncelledim.

Pazar günü buluşmaya geldiğinizde, detaylı bakarız ayarlarınıza

GokhanKrmllar

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
0
Gerekli ayarları yapınca, bildirimler sorunsuz geliyor, tema nızı değiştirip de tekrar denermisiniz lütfen

bu arada heyecandan cevap olarak değil yeni mesaj olarak yazmışım. Uygulamayı arka planda kilitlemeyi de denedim. Çift uygulamadan dolayı mı yapıyor acaba diye düşünüyorum. Şirket hattımda aynı telefonda ona anlık bildirim geliyor. Ya da Whatsapp Web üzerinde açık olduğu için engelliyor olabilir mi?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Operatörlerin sunmuş oldukları güvenli internet açıksa da bildirimler sorun çıkartabiliyor...

Üst Alt