Yardım whatsapp bildirim sorumu

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
selam arkadaslar redmi note 8 pro miui 11 endonesia rom kurulu cihazimda whatsapp sorunu mesela wpda biri mesaj atmis mesaj ekranimda gorunmuyor .paneli asagi cekiyorum bir bakdim mesaj gelmis . veya bakiyorum whatsapp simgesinin ustunde bildirim isareti var giriyorum mesaj gelmis.bu sorunu nasil coze bilirim tum romlarda oluyor.yani biraz wp kullanayim olmuyor mesela yarim aaat kecdikden sonra gelen mesajlar ekrana gelmiyor

softwarexpert

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Mİ 8 SE
Konular
14
selam arkadaslar redmi note 8 pro miui 11 endonesia rom kurulu cihazimda whatsapp sorunu mesela wpda biri mesaj atmis mesaj ekranimda gorunmuyor .paneli asagi cekiyorum bir bakdim mesaj gelmis . veya bakiyorum whatsapp simgesinin ustunde bildirim isareti var giriyorum mesaj gelmis.bu sorunu nasil coze bilirim tum romlarda oluyor.yani biraz wp kullanayim olmuyor mesela yarim aaat kecdikden sonra gelen mesajlar ekrana gelmiyor
Miui v11 sürümünde bildirim sorunları oluyor maalesef

Oyla:

Ayduyd123

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
FEDERICO
Cihazım
Galaxy Note 10+
Konular
3
Merhaba, kusura bakma konu ile alakasız olacak ama, ben de stock eu romdan mi arama ve mesajlaşma uygulaması için endonezya romuna geçmeyi düşünüyorum da aklıma takılan birkaç soru var müsait olduğunda cevaplarsan çok sevinirim.

1- Şuan cihazınızda mi arama ve mesajlaşma uygulamaları yüklü mü ?
2- VoLTE,4.5G ve NFC özellikleri çalışıyor mu ? sanırım hindistan romunda nfc çalışmıyormuş endonezya romunda durum nedir?

Soruna gelince benzer sorunu ben de intagram ve whatsapp ta yaşıyordum, izinler kısmında verilebilecek tüm izinleri verdim, otomatik başlatmayı açtım ve uygulamanın pil tasarufu modunu kapattım, şuan gayet iyi çalışıyor.

Oyla:

CeCe

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Cem
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
6
note 6 pro ile miui 11den önce ıvır zıvır hersey için bildirim ışığı yanıyorken miui 11den sonra bildirim ışığı sorunları oluştu bol miktarda

Oyla:

users872

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
user
Cihazım
xiaomi note 8 p
Konular
27
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Merhaba, kusura bakma konu ile alakasız olacak ama, ben de stock eu romdan mi arama ve mesajlaşma uygulaması için endonezya romuna geçmeyi düşünüyorum da aklıma takılan birkaç soru var müsait olduğunda cevaplarsan çok sevinirim.

1- Şuan cihazınızda mi arama ve mesajlaşma uygulamaları yüklü mü ?
2- VoLTE,4.5G ve NFC özellikleri çalışıyor mu ? sanırım hindistan romunda nfc çalışmıyormuş endonezya romunda durum nedir?

Soruna gelince benzer sorunu ben de intagram ve whatsapp ta yaşıyordum, izinler kısmında verilebilecek tüm izinleri verdim, otomatik başlatmayı açtım ve uygulamanın pil tasarufu modunu kapattım, şuan gayet iyi çalışıyor.

nfc bolumu var hocam ama calisip calismadiguna dair bilgim yok cun ki Azerbaycanda oyle ozellik kulanan bir sey yok sanirim .onunla ilgili bilgim yok

ama mi arama mesajlasma var arama kaydida var.bizim ulkede 4.5 kullanimi yok onun icin bilmiyorum hocam

Oyla:
Üst Alt