Yardım Whatsapp Batarya Tüketimi

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
2 aydır Whatsapp ve Xiaomi Framework uygulamaları sürekli cihazı uyandırıyor, bekleme süresinde şarjı içiyor telefon. Ekran sürem yarıya düştü mobil veri ile en fazla 3 saat alabiliyorum. Whatsapp eski sürüm ve geliştirici/kararlı sürümlerini denedim bi fark olmadı. Global romu miflash ile tekrar attım EU rom kurdum falan birkaç tane farklı sürüm denedim ama bana mısın demiyor. Yardımınızı bekliyorum üstadlar..

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
Sorunu çözümünü buldum eğer whatsapptaki kamera uygulamasını açmazsan whatsapp pil tüketimi normale dönüyor normal kameradan çek resimlerini kardeşim çözümü bu romu tekrar kur ve bunu dene pil tüketiminin baya aalacaktır hocam denemekten zarar gelmez unutma eğer tekrar kameraya girersen aynı sorun devam eder haberin olsun ...
Sorun bizim cihaza özel olabilir bilmiyorum...

Oyla:

Harry Morgan

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Rıdvan
Cihazım
Mi 4LTE 2/16
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözümünü buldum eğer whatsapptaki kamera uygulamasını açmazsan whatsapp pil tüketimi normale dönüyor normal kameradan çek resimlerini kardeşim çözümü bu romu tekrar kur ve bunu dene pil tüketiminin baya aalacaktır hocam denemekten zarar gelmez unutma eğer tekrar kameraya girersen aynı sorun devam eder haberin olsun ...
Sorun bizim cihaza özel olabilir bilmiyorum...
Hocam daha dün eu rom kurdum ve birkaç uygulama dışında bir şey kurmadım. Whatsapp kamerayı kullanmadım bile :(

Oyla:
Üst Alt