Eyvallah hocam ArrowOs indiriyorum dener sonucu yazarımBen pixel rom kullanıyorum. Plus versiyon android 11. Bilginiz olsun diye diyorum denemeye buradan başlamayın
Eyvallah hocam ArrowOs indiriyorum dener sonucu yazarım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Anlamadığım bir şey daha var neden bu kadar az kişide bu sorun var genel bir sorun olsa çok kişide olur?
bun bunları yapmama ragmen bildirim sesi gelmemesi sorunu yasıyorumArkadaşlar sorunu çözdüm biraz uzun olacak ama anlatayım.
1- Temiz rom kurulumu yaptım kullandığım rom miui tabanlı eğer siz stock romdaysanız Hard reset yapın.
2- Google playden orijinal whatsapp indirin (modlu kullananlar ilk bunu kuracak) ve kurun gerekli tüm izinleri verin otomatik başlatma açık pil kısıtlaması yok tüm bildirimler açık olacak.
3- Orjinal whatsapp ile bir kaç deneme yapın sorunsuz çalıştığını göreceksiniz ( DİKKAT ASLA YEDEKLERİ GERİ YÜKLEMEYİN)
4- Modlu whatsapp kuracaksınız Orjinal whatsapp ı kaldırın ve whatsapp a ait hiç bir şey kalmasın bulun ve silin.
5- Kullandığınız modlu whatsapp ı kurun ve gerekli tüm izinleri verin otomatik başlatma açık pil kısıtlaması yok tüm bildirimleri açın ( DİKKAT ASLA YEDEKLERİ GERİ YÜKLEMEYİN)
İnşallah sorununuz düzelmiş olacaktır 2 gündür kafayı yedim ben whatsapp ın bekleme süreleri de cabası
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şuan Endonezya rom dayım sorun yokbun bunları yapmama ragmen bildirim sesi gelmemesi sorunu yasıyorum
Yok hocam otomatik başlatma açık olsa bile gelmiyorPoco x3 kullanıyorum. Ayarlara girip otomatik başlatma bölümünden kontrol edin bi bence. Otomatik başlatma kapalı olabilir whatsapp için.