Uygulama Whatsapp Aero ile Sınırsız Yetki, Sınırsız Özellik, IOS TEMA!

Fromhell

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Utku
Cihazım
Redmi 9S 128GB
Konular
17
Indirilen tema koyu oluyor mu tam çözemedim.. Tema koyu renk olursa deneyebilirim , benim yüklediğim beyaz tema oldu o şekil kullanamadım. Ama uygulama fena değil hoşuma gitti elinize sağlık..

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
Indirilen tema koyu oluyor mu tam çözemedim.. Tema koyu renk olursa deneyebilirim , benim yüklediğim beyaz tema oldu o şekil kullanamadım. Ama uygulama fena değil hoşuma gitti elinize sağlık..
Sağ üst 3 nokta/aero ayrıcalıkları kısmında temalar bölümü var. Ordan istediğiniz koyu temayı yükleyebilirsiniz

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
14.11.0 sürümü varmis. bu temayla calisir mi son sürümü yoksa sadece burda paylasilan sürüm icin mi gecerli. ben de yeni kesfettim bu oeroyu. guncel surumunu kullanmak istiyorum ama bu tema da cok hosuma gitti insallah calisir bi deneyeyim.

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
14.11.0 sürümü varmis. bu temayla calisir mi son sürümü yoksa sadece burda paylasilan sürüm icin mi gecerli. ben de yeni kesfettim bu oeroyu. guncel surumunu kullanmak istiyorum ama bu tema da cok hosuma gitti insallah calisir bi deneyeyim.
Eski temalar hata verebiliyor ama bi deneyin tabi

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Eski temalar hata verebiliyor ama bi deneyin tabi
yok olmuyor. zaten ilk mesajda anlatilanlari da uygulayamiyoruz cunku istenilen klasorlere ulasamiyoruz. eski surumde onceki whatsapp klasorunun icinde aero diye bir klasor geliyor evet ama yeni sürümde gelmiyor. direkt olarak ana dizinde whatsappareo diye ayri bi kök klasor geliyor ve icindeki tema algoritmasi da eski surume gore farkli. yani bu temanin dosyasının duzenlenmesi lazim yeni surumler icin. olmuyor yani. ama bu tema icin simdilik eski surumu yukleyip kullanacam.

Son düzenleme:

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
yok olmuyor. zaten ilk mesajda anlatilanlari da uygulayamiyoruz cunku istenilen klasorlere ulasamiyoruz. eski surumde onceki whatsapp klasorunun icinde aero diye bir klasor geliyor evet ama yeni sürümde gelmiyor. direkt olarak ana dizinde whatsappareo diye ayri bi kök klasor geliyor ve icindeki tema algoritmasi da eski surume gore farkli. yani bu temanin dosyasının duzenlenmesi lazim yeni surumler icin. olmuyor yani. ama bu tema icin simdilik eski surumu yukleyip kullanacam.
Yeni sürümde de whatsapp klasörü içinde aero klasörü var. Yanlış paketi kurmuş olabilir misiniz ?

roethlisberger

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Enes
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
7
Yeni sürümde de whatsapp klasörü içinde aero klasörü var. Yanlış paketi kurmuş olabilir misiniz ?
hayir ben en son 14.20. 0 surumunu kurdugumda whatsappaero diye ayrı bi klasor geldi. ama eski wo klasorunun icinde zaten aero klasoru vardi ama icindeki tema dosyasi bi ise yaramiyo yeni surumde. anlayamadim

djfarukk

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ömer Faruk
Cihazım
Redmi K40
Meslek
Teknisyen
Konular
11
hocam whatsapp aero da google drive yedekleme yapamıyormuyuz?
Maalesef hayır. Sadece yerel yedekleme yapılabiliyor.
hayir ben en son 14.20. 0 surumunu kurdugumda whatsappaero diye ayrı bi klasor geldi. ama eski wo klasorunun icinde zaten aero klasoru vardi ama icindeki tema dosyasi bi ise yaramiyo yeni surumde. anlayamadim
Ben o sürümü bilmiyorum ama uzun süredir de kullandım hiç öyle bir klasör oluşturmadı. Garip bir durum sizdeki. Ayrıca temayı klasöre atmadan da yükleyebilirsiniz

gkhntsdmr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
gökhan
Cihazım
Poco F2 Pro
Konular
32
Maalesef hayır. Sadece yerel yedekleme yapılabiliyor.

Ben o sürümü bilmiyorum ama uzun süredir de kullandım hiç öyle bir klasör oluşturmadı. Garip bir durum sizdeki. Ayrıca temayı klasöre atmadan da yükleyebilirsiniz
Peki yaptığımız yerel yedeklemeleri orjinal whatsapp klasörüne atarak google drive yedekleyebilirmiyiz gerektiği zaman

Üst Alt