Webdenal mi5 Alımı Arızalı Adaptör

anestek01

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kerim
Cihazım
note 2 / mi5
Meslek
Anestezist
Konular
2
hocam o kadar uğraştım, sağ olasın meğerse düzgün yöne çevirince tık diye açılıyormuş. dişlileri de gördüm, soldaki biraz daha içeride gibi ama dışarı çıkmıyor. kaldı ki başlığı takınca sonuna kadar içeride de olsa yine eu başlığına temas ediyor. yani iki parça arasında temas sorunu yok. siz nasıl yaptınız tam olarak?

bir de sizdeki sorun bendekiyle aynı mıydı? bende takıyorum şarj ediyor, birkaç saniye sonra pat kesilip tekrar aniden veriyor şarjı..

edit: hafif yanık gibi ağır bir koku geliyor adaptörün içinden. belki de yandı benimki ve dengesiz elektrik yollayınca telefon da anlık kesiyordur şarj olmayı. olabilir mi acaba?
Hocam bende hic sars etmiyordu, belki temasta bir sıkıntı vardır, bahsettiğim dişli dışardan düzeltilmiyor, zorlayarak içini açmanız lazım, eğimli teller var onun egimini ayarlarsaniz tam temas eder diye düşünüyorum

ajanblue

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
fvgfd
Cihazım
mi5
Konular
6
Yurtici diye open cart sitelerden aliyorsunuz valla pisman oluyorsunuz. Telefonculardan yurt disi alin zaten imei ile sıkıntı olsa gotur yaparlar. Sıkıntınız derdiniz olmaz. Garantiyi onemsiyorsunuzdur. Bu cihazin garantisi ulkemizde ne ise yarar bunuda dusunun bence ona gore bi alim yapin derim :)

MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

1-yurtdışı ile TR arasında 100-120 tl fark vardı..en azından ben alırken dolar yüksekti.
2-yurtdışından gelen malın gümrükte yakalanma riski var..yakalanırsa geri döner full refund alırım diye düşünüyorsan 2 kere düşün..ya kargo parası kesilir yada ürün kaybolur ve hiçbir ücret alamazsın(paypal ile tecrübe edildi)
3-tr ye pasaport kaydı yaptırsan 200 civarı vermen gerekecek yaptırmayıp imei çaksan mobil şirketleri cihazını 4g li görmeyecek
4-garanti işe yaramasa bile thh yada mahkeme yoluyla icraya vererek paranı geri alabilirsin
5-teknik servis ne kadar kötü olsa bile bazı açıdan yararlı..en ufak telefonu açmak 20 tl iken ,basit onarım ücretinden kurtulabilirsin
6-bunları gözönüne alarak ben 100 tl fazla verdim.Baştaki h ler doları bukadar hoplatmasaydı gider yurtdışından alırdım o ayrı mevzu..2 yıl önce 1000 tl lik telefonu 250 ye mal etmiştim misal

Pessimistiki

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Anon
Cihazım
Mi5
Konular
0
Hocam bende hic sars etmiyordu, belki temasta bir sıkıntı vardır, bahsettiğim dişli dışardan düzeltilmiyor, zorlayarak içini açmanız lazım, eğimli teller var onun egimini ayarlarsaniz tam temas eder diye düşünüyorum

tamam hocam, teşekkür ederim. deneyeceğim bunu. yeni şarj adaptörü aldım (blitzwolf qc 3.0)

Mustafa Ali

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mustafa Ali
Cihazım
Xiaomi mi5 p
Konular
2
Beyler böyle kaliteli dönüştürücüleri nereden alıyorsunuz ben şarj ederken adaptörden ses geliyor sizdede aynı sıkıntı varmı

Üst Alt