Yurtici diye open cart sitelerden aliyorsunuz valla pisman oluyorsunuz. Telefonculardan yurt disi alin zaten imei ile sıkıntı olsa gotur yaparlar. Sıkıntınız derdiniz olmaz. Garantiyi onemsiyorsunuzdur. Bu cihazin garantisi ulkemizde ne ise yarar bunuda dusunun bence ona gore bi alim yapin derim
MI 5 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
1-yurtdışı ile TR arasında 100-120 tl fark vardı..en azından ben alırken dolar yüksekti.
2-yurtdışından gelen malın gümrükte yakalanma riski var..yakalanırsa geri döner full refund alırım diye düşünüyorsan 2 kere düşün..ya kargo parası kesilir yada ürün kaybolur ve hiçbir ücret alamazsın(paypal ile tecrübe edildi)
3-tr ye pasaport kaydı yaptırsan 200 civarı vermen gerekecek yaptırmayıp imei çaksan mobil şirketleri cihazını 4g li görmeyecek
4-garanti işe yaramasa bile thh yada mahkeme yoluyla icraya vererek paranı geri alabilirsin
5-teknik servis ne kadar kötü olsa bile bazı açıdan yararlı..en ufak telefonu açmak 20 tl iken ,basit onarım ücretinden kurtulabilirsin
6-bunları gözönüne alarak ben 100 tl fazla verdim.Baştaki h ler doları bukadar hoplatmasaydı gider yurtdışından alırdım o ayrı mevzu..2 yıl önce 1000 tl lik telefonu 250 ye mal etmiştim misal