- Adım
- Selman
- Cihazım
- Poco x3 Pro
- Konular
- 1
twrp atıp magisk ile root atacağım. daha önce yapmıştım. bu sefer böyle sorun çıkardı dediğinizi uygulayıp tekrar deneyeceğim.Tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlatabilirseniz daha net bir yol önerebiliriz ama paylaştığınız ekran görüntüsüne göre cihazınızı ADB modundayken tanımış görünüyor. Daha sonra fastboota alırken problem yaşamışsınız galiba. ADB devices komutunu verdikten sonra fastbbota almak için "abd reboot bootloader" komutunu girin ve sonrasında "fastboot devices" komutuyla cihazınızı görüp görmediğini tekrar kontrol edin.
Tam olarak ne yapmaya çalıştığınızı anlatabilirseniz daha net bir yol önerebiliriz ama paylaştığınız ekran görüntüsüne göre cihazınızı ADB modundayken tanımış görünüyor. Daha sonra fastboota alırken problem yaşamışsınız galiba. ADB devices komutunu verdikten sonra fastbbota almak için "abd reboot bootloader" komutunu girin ve sonrasında "fastboot devices" komutuyla cihazınızı görüp görmediğini tekrar kontrol edin.
Kodu dikkatli girin hocam. Yanlış yazmışsınızDeğişen birşey olmadı. Çok garip. İki farklı pcde aynı sonucu alıyorum.