- Adım
- - łŁКΞЯ -
- Cihazım
- Mi9T
- Konular
- 120
Anladım, bende geliştirici tekrardan geliştirmeleri bıraktı sandım da. Dedim bir şeyler mi kaçırdım yine2 gün önce konuyu güncelledim, geliştirici fix veriyor o yüzden değişim günlüğüne ekliyorum hocam.
Aslında hocam geliştirici bir ara bıraktı ancak sonradan tekrardan güncelleme gelmeye başladı. Geliştiricinin kendisi mi yoksa arkadaşı mı devam ediyor onu bilmiyorum.Anladım, bende geliştirici tekrardan geliştirmeleri bıraktı sandım da. Dedim bir şeyler mi kaçırdım yine
Yeni güncellenme yayınlandı ama beta...Konuya tarih atsam daha iyi olacak, konu güncellemesi ancak öyle daha iyi anlaşılır.
Sevgilisi başının etini yediği için ara verdiğini açıklamıştı ama devam ediyorAslında hocam geliştirici bir ara bıraktı ancak sonradan tekrardan güncelleme gelmeye başladı. Geliştiricinin kendisi mi yoksa arkadaşı mı devam ediyor onu bilmiyorum.
Klasör içerisindeki size uygun lsposed modülünü flaşla, wa enhancer uygulamasını kurup lsposed üzerinden etkinleştirip kullanmaya başlayabilirsin.Merhabalar arkadaşlar, cihazda root ve magisk var, ben bu modülü yüklemek istiyorum, adım adım ne yapmam gerektiğini belirten açıklama kılavuzu var mıdır? Forumdq bulamadım veya denk gelemedim.