- Adım
- Tunahan
- Cihazım
- Redmi Note 12
- Konular
- 2
EyvallahAramıza hoşgeldiniz hocam
EyvallahAramıza hoşgeldiniz hocam
Şansa bak arkadaş ya geliştiricinin duyuruya bak:Sormayın bize de ilaç gibi geldi hocam
Evet hocam ben de az önce okuyup gördüm, bir süre güncelleme veremeyecek. Mevcut WhatsApp sürümünüzde kalmakta yarar var ayrıca umarım kısa zamanda geri gelir.Şansa bak arkadaş ya geliştiricinin duyuruya bak:
[DUYURU]
Kişisel nedenlerden dolayı Wa Enhancer'ın geliştirilmesini geçici olarak durduruyorum (Kız arkadaşım beni deli ediyor ). Neyse, bu kargaşa geçince, devam etme motivasyonum olmadığından geri dönmeye çalışacağım.
Aynısını Mdgwa da yapmıştı.Evet hocam ben de az önce okuyup gördüm, bir süre güncelleme veremeyecek. Mevcut WhatsApp sürümünüzde kalmakta yarar var ayrıca umarım kısa zamanda geri gelir.
Konu zaten açık kodlu umarım kısa zamanda geri gelir.Aynısını Mdgwa da yapmıştı.
İnşallah devam edebilir. Yada kaynak kodunu paylaşırsa birileri devam ettirir.
M2007J20CG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
normal whatsup a güncelleme gelmiş hocam yoksa sadece ana sayfada hızlı aşağı kaydırınca reset atıyordu ama yeni güncelleme ile çözülmüş14.76 sürümden ne farkı var hocam
Root atmıyorsan modlu apk kullanmaya mahkumsun hocam başka bi yolu yokEline sağlık hocam. Apk lı net bir çözüm bulursanız sevinirim. Malum yurtiçi 24 ultra aldık root atmayı henüz düşünmüyorum hiç.