Yok hocam "Resmi Whatsapp " uyarısı bu uygulama ile düzelmiyor, aynı hata devam ediyor, inş sağlam bir çözüm bulunur.Aynen hocam.
Bu hatayı root kullanmayan kişiler dahi almakta, geri bildirim de bulunun umarım çözüm olur.Yok hocam "Resmi Whatsapp " uyarısı bu uygulama ile düzelmiyor, aynı hata devam ediyor, inş sağlam bir çözüm bulunur.
Hocam şöyle bir durum var bu tür uygulamalar ve kurcalamalar kullanmadan durduk yere hataya yakalanan kişiler var. Meta bu sorunu çözerken bir çok kişi de mağdur oldu, ben hatayı alır almaz direkt orijinal sürüme geçip kullanmaya başladım.Maalesef modül olmadan direkt yakalanıyorsunuz kaçarı yok ama 1 ay sonra, ama 2 ay sonra en iyisi rootluysa cihaz modül bunu görmüş oldum. Eskiden bu kadar sıkıntı değildi bu durumlar.
Hocam şöyle bir durum var bu tür uygulamalar ve kurcalamalar kullanmadan durduk yere hataya yakalanan kişiler var. Meta bu sorunu çözerken bir çok kişi de mağdur oldu, ben hatayı alır almaz direkt orijinal sürüme geçip kullanmaya başladım.
Hocam özelden telegram kanalını yazar mısınHocam telegramı varsa özelden alayım. Hem yeni gelişmelerden de haberdar oluruz. Teşekkür ediyorum..
Hocam özelden telegram kanalını yazar mısın
2311DRK48G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi