Benzer şekilde bende de 13 ultra var. Hyperos 2 ye güncelledikten sonra lsposed yükleyip waenhancer de yükledim ama modül etkin değil diyor. Çözümü olan varsa memnun olurumHos1 de sorunsuz açan WhatsApp Hos2 güncelleyince WhatsApp çalışmıyor WhatsApp kuramadığım için telefon da işlem yapamıyorum root attık kernel su ile root var gözüküyor ama rootlu değil eu rom yüklü mi 14 Ultra tr cihaz yardımcı olur musunuz arkadaşlarGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirGörselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
24030PN60G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Konu güncellendi yeniden deneyin isterseniz hocam.Benzer şekilde bende de 13 ultra var. Hyperos 2 ye güncelledikten sonra lsposed yükleyip waenhancer de yükledim ama modül etkin değil diyor. Çözümü olan varsa memnun olurum
Teşekkürler modül çalışıyor ancak bu sefer yedeklerimi yükleyemiyorum. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?Konu güncellendi yeniden deneyin isterseniz hocam.
Hocam keşke swift backup ile yedek alıp geri yükleme yapsaydınız maalesef bir bilgim yok.Teşekkürler modül çalışıyor ancak bu sefer yedeklerimi yükleyemiyorum. Bu konu hakkında bilginiz var mı ?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Telefonu çökerttim bugün öyle yedek alma şansım olmadıHocam keşke swift backup ile yedek alıp geri yükleme yapsaydınız maalesef bir bilgim yok.