Adı üstünde virtual private networkVPN kullanımı yasal mı?
Yasal ise hangi uygulamayı önerirsiniz
Tamam teşekkür ederim bildiğiniz bir uygulama varmı?Kullanım amacına bağlı, normalde yasalara aykırı bir şey yapmayacaksanız bir sorun teşkil etmez. Bağlantınızı başka bir sunucu üzerinden kullanıyorsunuz o kadar.
Ben paralı olanları tercih ediyorum ücretsiz olanlar çok büyük güvenlik açığı çünkü. Ama ücretli paketi olup bi kaç GB bedava kullanım sunan Windcsribe gibi VPNleri tercih edebilirsiniz.Tamam teşekkür ederim bildiğiniz bir uygulama varmı?
Ücretli paketlerden öneriniz var mı hocam?Ben paralı olanları tercih ediyorum ücretsiz olanlar çok büyük güvenlik açığı çünkü. Ama ücretli paketi olup bi kaç GB bedava kullanım sunan Windcsribe gibi VPNleri tercih edebilirsiniz.
Ben paralı olanları tercih ediyorum ücretsiz olanlar çok büyük güvenlik açığı çünkü. Ama ücretli paketi olup bi kaç GB bedava kullanım sunan Windcsribe gibi VPNleri tercih edebilirsiniz
Çok teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için iyi akşamlarBen paralı olanları tercih ediyorum ücretsiz olanlar çok büyük güvenlik açığı çünkü. Ama ücretli paketi olup bi kaç GB bedava kullanım sunan Windcsribe gibi VPNleri tercih edebilirsiniz.
İşte maalesef sürekli bir engellemeye maaruz kaldığımız için VPN kullanıyor insanlarTek başına VPN kullanmak bir suç teşkil etmez, umrunuzda da olmasın 2022 yılında haber alma hakkımız engelleniyorken. Kaspersky VPN kullanıyorum tavsiye ederim, TL cinsinden kur sabitlemesi var.