İpucu Vowifi ve VoLTE sorunlarınızın %100 çözümü

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
İmei kayıtlı mi 8 lite da işe yaramadı. Arama bölümünden ilk adımı kontrol ettim sorun yok lakin mobil ağlar kısmında volteyi aktif et kısmı yok sadece wifi aramasını kullan var onu da etkinlestirdim. Hattım turkcell dijital operatör üzerinden volte wowifi mesajı geldi tanımlanmıştır diye. Çekirdek sürümünde dediğiniz kısma girdiğimde radyo açık ve dediğiniz seçenek seçili idi bence. Bildirim çubuğunda volte yazısı da çıkmıyor maalesef. Daha öncede farklı yollar denedim olmadı bende volte işi. Sanırım imei den dolayı

cappa_tr

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Mi6 6/64gb
Meslek
Öğretmen
Konular
4
Uçak modundayken Cellular Radio Power'ı açıyorsanız uçak modundan çıkmış oluyorsunuz zaten. Yani yine şebekeden arama yapmış oluyorsunuz. Vowifi simgesi yoksa wifi üzerinden arama yapamazsınız.

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Güray2654 Elinize sağlık bende görselleri vereyim siz ilk mesaja ekleyin..

Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
note 8 pro için tt destek yok diyor ama sitesinde destek var olarak gözüküyor galiba vodafone destek veriyormuş onu deneyeceğim ben
Ben şuan TT deyim vowifi için bilmiyorum ama volte için kesin destek vardır bazen operatörler bazen olan cihazı yok deyip şaşırıyor o zamanda dediğim olay olması lazım sim kart çıkarıp volte destekleyen bir cihazda hattı aktif etmek

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Hamzaomi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Hamza
Cihazım
Mi8
Konular
0
Bu yöntem *#*#4636#*#* menüsündeki telefon bilgileri kısmında yaptığımız radioyu kapatıp açma ile aynı. Boşuna emek vermişsiniz. Bir işe yarayan yöntem değil. Üstelik lte yi kapatıp durduk yere cihazı 4,5gden h+ ya getirir.

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Ben şuan TT deyim vowifi için bilmiyorum ama volte için kesin destek vardır bazen operatörler bazen olan cihazı yok deyip şaşırıyor o zamanda dediğim olay olması lazım sim kart çıkarıp volte destekleyen bir cihazda hattı aktif etmek

Maalesef herkesin de elinde ya da yakınında destekleyen başka bir cihaz bulunamadığı için her zaman o dediğiniz olmuyor ama o da bir çözüm gene de

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
Maalesef herkesin de elinde ya da yakınında destekleyen başka bir cihaz bulunamadığı için her zaman o dediğiniz olmuyor ama o da bir çözüm gene de
Hocam Apple kullanan hiç mi arkadaşınız yok hattı takip mesaj atmak 2 dakikayı almaz çoğu Apple volte destekler çok zor bir durum değil örnek vereyim ben etkinleştirme işlemini arkadaşımın yurt içi kayıtlı xioami redmi note 8 prosu ile yaptım :)

tapatalk3410

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
ibrahim
Cihazım
xiaomi mi 5s
Konular
13
bu wolte ve wowifi yi açmak neden bukadar ugrastirmali ve karmaşık. bunu herkes bu şekilde mi yapacak. teknolojiyle arası iyi olan var kötü olan var, genci var yaşlısı var

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Hocam Apple kullanan hiç mi arkadaşınız yok hattı takip mesaj atmak 2 dakikayı almaz çoğu Apple volte destekler çok zor bir durum değil örnek vereyim ben etkinleştirme işlemini arkadaşımın yurt içi kayıtlı xioami redmi note 8 prosu ile yaptım :)

Maalesef Apple kullanan arkadaşım ya da yakınım yok zaten yakınlarımdan da uzakta yaşıyorum yani herkes sizin gibi istediği telefon bulamıyor. Daha önce de dediğim gibi sizin dediğiniz de bir yöntem ama tt nin mobil uygulama üzerinde destek vermemesi saçmalık (imei kayıtlı olan cihazlar için)

bitexx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
TuGi
Cihazım
Poco X3
Meslek
CNC tekniker
Konular
9
bu wolte ve wowifi yi açmak neden bukadar ugrastirmali ve karmaşık. bunu herkes bu şekilde mi yapacak. teknolojiyle arası iyi olan var kötü olan var, genci var yaşlısı var

Aslında bu kadar ugrastirmali değil yurtiçi kayitli Huawei Samsung Apple tarzi bir cihazın varsa sadece operatörüne volte aktiflestirmek için bir mesaj atıyorsun veya uygulama üzerinden aktif ediyorsun olay Xiaomi de özellikle yurt dışı IMEI kayıtlı xiaomilerde yurt içi kayitlilarda nadir görülüyor bu tür problemler zor bir olayı da yok voltenin zorlaştıran operatörlerin cihazı tanımaması kayıtlarına almaması aldiysa ise IMEI kayıtlı cihazların o cihaz olarak sistemde görülmemesi :)

Üst Alt