Hocam Xiaomi Eu sitesinde twrp mevcut, bende Mi 10T Pro kullanıyorum , yükleniyordu ama dosyalara erişemiyordum, buradan indirdim şuan bir sorun yok. Lakin biraz geç açılıyor twrp nedense.Eu stabil önerdiğiniz trwp varmı 3 tane denedim yüklemedi romu
Bu 6633 ile başlayan kodu yazdıktan sonra arama kısmına son * karakterine basınca son arananlar kısmına atıyo bir menü açmıyor Mİ A3 A11 sürümüstabil eu rom kurup rootsuz açabilirsiniz hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
eu rom kurduktan sonra
*#*#86583#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak Vo-LTE aktif olacaktır(sim card carrier check disabled yazacak)
*#*#869434#*#* arama ekranına yazın otomatik olarak Vo-WİFİ aktif olacaktır(sim card carrier check disabled yazacak)
Arama (Çevirici / Telefon) alanına *#*#663368378#*#* kodunu tuşluyoruz. Çıkan ekranda, "MBN config loading" yazanı seçiyoruz.
Çıkan menüden, "SW MBN" yazan yerden "mbn_global_txt" seçerek "validate" kısmına tıklayın işlem bitimi cihazı yeniden başlatın ,
Volte ve Vowifi aktif olacaktır.
hangi rom yüklü cihazınızda stock romlar için rootla işlem gerekiyorBu 6633 ile başlayan kodu yazdıktan sonra arama kısmına son * karakterine basınca son arananlar kısmına atıyo bir menü açmıyor Mİ A3 A11 sürümüVoLTE aktif VoWifi menüde var ama orda açsam bile aktif olamıyor...
Stock 11 var TR cihazı ne yaptıysam VoLTE oldu VoWIFI menüde açık olmasına rağmen lütfen wifi cihazına bağlayın çıkıyor.. Daha önce Root işlemi yapmadım kolay anlaşılır bir rehber var mı ?hangi rom yüklü cihazınızda stock romlar için rootla işlem gerekiyor
Rehber varmı acaba daha önce ROM atmadım telefona...eu rom a geçene kadar vowifi ayarlayamadım. eu rom da şuan vowifi kullanabiliyorum