Soru Vowifi kullanabilen 1 kişi var mıdır?

Mustafa9999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musti
Cihazım
Mi note 3
Konular
10
Telekom uygulamasından evet açıldı. Ama üst tarafta vowifi yazmiyir yine. Gerekli yerlere #* li mesaj da attım. Ama yine açılmadı.
Hem Note 7 hem de Mi6 cihazım ile Türk Telekom hat ile vowifiyi çok uzun süredir kullanıyorum. Bununla ilgili forumda konu da açmıştım, oradan faydalanabilirisiniz.

Skorpi

Don't Worry, Be Happy :-)
Yönetici
Co-Admin
Premium Üye
MIUI Expert
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cumhur
Cihazım
Mi 11T Pro
Konular
294
Dostlar dayanamadım artık, aktif olmuyor bir türlü. Bunu vowifi açabilen var mıdır?
Çok dua ederim bak.
Hadi bi el atin hele
Vowifi size ne için gerekli, nerede yaşıyorsunuz

Gesendet von meinem Schajomi Mi Max3 mit Tapatalk

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
Konuda vodafone da çalıştığını söylüyorsun. Vdf ayar bile yapmadan çalışıyor. Rotsuz note 7 de telekom da vowifi yi nasıl çalıştığını anlat ve ispatla da görelim bakalım.

efekcr

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Efe
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
3
Konuda vodafone da çalıştığını söylüyorsun. Vdf ayar bile yapmadan çalışıyor. Rotsuz note 7 de telekom da vowifi yi nasıl çalıştığını anlat ve ispatla da görelim bakalım.

Tek çözüm müşteri hizmetlerini arayarak açtırmak. Ben hattımı iPhone 6S cihazına takıp aradım. Müşteri temsilcisi cihazınız desteklemiyor dedi, ben de olsun siz gene de açın sistemden, arkadaşımda da 6S var o kullanıyor gayet de memnun dedim. Açsak da kullanmayacaksınız muhtemelen ama talebiniz doğrultusunda açıyorum dediler ve açtılar. Olay bu.

zngdev67

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Redmi Note 7
Meslek
Memur
Konular
14
Tek çözüm müşteri hizmetlerini arayarak açtırmak. Ben hattımı iPhone 6S cihazına takıp aradım. Müşteri temsilcisi cihazınız desteklemiyor dedi, ben de olsun siz gene de açın sistemden, arkadaşımda da 6S var o kullanıyor gayet de memnun dedim. Açsak da kullanmayacaksınız muhtemelen ama talebiniz doğrultusunda açıyorum dediler ve açtılar. Olay bu.
Benim hattım açık arkadaşım.
Note 9 s telefona takınca vowifi çalışıyor.
Note 7 de çalışmıyor.

cemiloner06

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cemil
Cihazım
K40 Gaming Edit
Meslek
Elektrik teknisyen
Konular
0
Vowifi yi yani internet üzerinden sesli konuşma yöntemini kullanabilmek için arkadaşların söyledikleri kodu ve ayarı aktif ettikten sonra bağlı olduğunuz modem yada internet sağlayıcısının sabit ıp vermesi gerekli sabit ıp yok ise bağlandığınız modemde Vowifiyi kullanamazsınız ? Vowifinin çalışıp çalışmadığının denemesinin en güzel yöntemi başka bir mobil cihazın internetine bağlanmak kesin sonuç veriyor.

Mustafa9999

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Musti
Cihazım
Mi note 3
Konular
10
Vowifi yi yani internet üzerinden sesli konuşma yöntemini kullanabilmek için arkadaşların söyledikleri kodu ve ayarı aktif ettikten sonra bağlı olduğunuz modem yada internet sağlayıcısının sabit ıp vermesi gerekli sabit ıp yok ise bağlandığınız modemde Vowifiyi kullanamazsınız ? Vowifinin çalışıp çalışmadığının denemesinin en güzel yöntemi başka bir mobil cihazın internetine bağlanmak kesin sonuç veriyor.
Denedim yine olmadı

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
Telekomda vowifi aktif olmuyor malesef bende çok uğraştım başaramadım

brusk

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
özgür
Cihazım
Mi 13
Konular
8
Denedim yine olmadı
En baştan faturalı hat olmadığını belirtseydin iyiydi, Telekom faturasız hatlara bu desteği vermiyor
Daha önceki hattımdan hatırladığım kadarıyla volte, wowifi desteğimiz faturasız hatlara yok demişlerdi

Gala1905

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Aslan
Cihazım
Redmi Note10pro
Konular
24
En baştan faturalı hat olmadığını belirtseydin iyiydi, Telekom faturasız hatlara bu desteği vermiyor
Daha önceki hattımdan hatırladığım kadarıyla volte, wowifi desteğimiz faturasız hatlara yok demişlerdi
Artık faturasız hatlarada açtılar

Üst Alt