Hocam vodafone üzerinden vowifiyi etkinleştirmeniz gerek. Vodafone uygulamasında ayarlarda bir yerde olması gerekSelamün aleyküm arkadaşlar cihazım mi 12t çift imei kapandı cihazı vowifi ile kullanmak istiyorum fakat çalışmıyor ayarladan açıyorum vowifi üzerinden şebeke gelmiyor varmı bir çözümü
Hocam vodafone üzerinden vowifiyi etkinleştirmeniz gerek. Vodafone uygulamasında ayarlarda bir yerde olması gerek
Hocam bildiğim kadarıyla sms ile aktive ediliyor. WIFI ARAMA yazıp 5555 e mesaj atar mısınızMesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bundan mi bahsediyorsun burda cihazınız destekliyor diyor etkinlestir diye bı yer gözükmüyor
evdeki diğer cihazlarda olmuyorsa rom değişinBenim hattımda Türk Telekom, aklına eserse bağlanıyor bazen de tüm gün boyunca bağlanmıyor. Modem den mi kaynaklı telefondan mı çözemedim bir türlü.
Miui 12 ve 13 olan cihazlar bağlanıyor. Miui14 olan telefonum bağlanmıyor.evdeki diğer cihazlarda olmuyorsa rom değişin
Rom degisin. Yüksek ihtimal yazılımsalMiui 12 ve 13 olan cihazlar bağlanıyor. Miui14 olan telefonum bağlanmıyor.