Soru VoLTE

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Arkadaşlar telefonda özelliği varmış sanırım.Aktif edemedim. Herhangi bir ayar bulamadım.Nasıl aktif edebilrim?

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
Eğer operatörün desteklemediği bir cihaz için Volte ve Vowifi gibi özellikleri açmak istiyorsanız operatörün desteklediği bir cihaz bulup onda açıp bu özellikleri sonrasında hattınızı kendi cihazınıza takın yeterli olacaktır hocam.

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
H
Operatörünün mobil uygulamasından 4.5g ve volte özelliği aktif etmeniz gerekiyor. Ardından varsa telefonda sistem güncellemeleri yapın. Sonra telefonu yeniden başlatın. Otomatik olarak aktifleştirmesi lazım. Yoksa ayarlar mobil ağ seçeneklerinin olduğu yere bakın. Volteyi aktifleştirme için yer var mı diye
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşım volte kullanıyor. Hemde dediklerimi Beraber yaptık ve oldu.
Hocam ayarlarda volte açık konumda fakat türk telekom mobil uygulamasında volte seçeneğini bulamadım.Müşteri hizmetlerini aradığımda her modelle uyumlu olmadığını söyledi. Mesela note 9s varmış. Pek bir şey anlamadım valla

Oyla:

serdocan

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Serdar
Cihazım
RN 12 Pro
Meslek
Reklam Op. Uzmanı
Konular
35
H

Hocam ayarlarda volte açık konumda fakat türk telekom mobil uygulamasında volte seçeneğini bulamadım.Müşteri hizmetlerini aradığımda her modelle uyumlu olmadığını söyledi. Mesela note 9s varmış. Pek bir şey anlamadım valla
Türktelekomda faturalı hatlarda var o özellik sadece. Faturalı mı sizin hattınız? Bir de yukarıda dediğim gibi destekleyen cihaz bulup samsung huawei gibi onda aktif edip kendi cihazınıza takmanız yeterli oluyor.

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Türktelekomda faturalı hatlarda var o özellik sadece. Faturalı mı sizin hattınız? Bir de yukarıda dediğim gibi destekleyen cihaz bulup samsung huawei gibi onda aktif edip kendi cihazınıza takmanız yeterli oluyor.
Hocam faturasızlar için de geldi o özellik yeni gelmiş.Dediğiniz gibi yapmayı deneyim. Teşekkürler hocam

Oyla:

cashflow67

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Murat
Cihazım
P40Lite-Mi 9 SE
Meslek
Resepsiyonist
Konular
3
H

Müşteri hizmetleri daha ne yapılmalı onu bilmiyorlar. Hattınızı 4.5 ve volte destekleyen başka bir telefona takın, mobil uygulamadan etkinleştirin yada müşteri hizmetlerinden, sonra hattınızı kendi telefonunuza takın. Bu yolla aktifleştirmesi lazım

Oyla:

mehmet_bayram

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Poco X3 Pro
Konular
60
Hocam sim kartınızı redmi 8 serisinden ya da iphone 6s üstü ya da samsungun yeni telefonlardan birine takın 5555 e volte yazıp gönderin sim kartınızı taktığınız telefonun voltesini açın eğer volte ya da hd+ yazıyosa ya da tekrar mesaj gönderin volte diye zaten hattınıza volte tanımlıdır diye mesaj gelirse kendi cihazınıza takabilirsiniz illaha aktif olmuştur diye mesaj beklemeyin bende gelmemişti

Oyla:

oktyylmzx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Oktay
Cihazım
Mi note 10 lite
Meslek
Öğrenci
Konular
8
Hocam redmi note 8'e taktım hattımı ordan hallettim. Teşekkürler.

Oyla:

Daryun

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Galaxy M52
Meslek
PC Teknisyen
Konular
6
Malum Volte kodunu kullanınca Volte hemen aktif oluyor Vodafone kullanıcılarının bilgisine, diğer operatörleri bilemiyorum.

Oyla:

alidenizz

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
mi 8
Konular
9
Çok emin olmamakla birlikte *#*#86583#*#* bu kodu denediniz ?

Oyla:
Üst Alt