Magisk varsa bunu yükleyin teli yenıden baslatın bide böyle deneyinResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Arkadaşlar sorunum simge çıkmıyor ne VoLTE nede 4.5 g (+) sadece aşığı yukarı simge çıkıyor...neden acaba çıkmamakta.mi9 eu 10.2.6.16.0 rom kullanıyorum..ekran görüntülerini yayınlıyorum..yardımcı olursanız sevinirimResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Çözüm yolunu da paylaşmanız yararlı olacaktır.Şükür kavuştursana diyelim..dışarda geldi sonra ne olur bilinmezResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Hayırlı olsun Dışard geldi ise evde 4g cekmiyor demektir.Şükür kavuştursana diyelim..dışarda geldi sonra ne olur bilinmezResimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Program Xiaomi redmi note 4 içinde geçerli midirMerhaba 4.5 g yazmaması normal. 4g yazıyor olması zaten gerekli teknolojide bağlı olduğu anlamına geliyor. 4.5g yazısı sadece yazılımsal bir görüntü şekli, istersen 5g de yazar ama teknoloji aynı.
Play store dan quickshortcut uygulamasını indirip kurun, uygulamayı açıp arama kismina modem config yazın. Arama sonucunda çıkan modem config üzerini tıklayıp try'i tıklayın. Ve farklı modem seçeneklerini tıklayıp deneyin, her farklı configrasyonda hat düşüp geri gelecek, bekleyin ve volte gelecek mi gozlemleyin.
(GOLDENMOON) Kardeşin dediklerini yaptım evde hiç wolte gelmedi.dışarda çıktım geldi ama kopmalar oluyor..belki hatdan kaynaklı olabilir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu yerde yok galiba türktelekom da..Wolte 4g düşüyor H+ geçiyor..
Merhaba 4.5 g yazmaması normal. 4g yazıyor olması zaten gerekli teknolojide bağlı olduğu anlamına geliyor. 4.5g yazısı sadece yazılımsal bir görüntü şekli, istersen 5g de yazar ama teknoloji aynı.
Play store dan quickshortcut uygulamasını indirip kurun, uygulamayı açıp arama kismina modem config yazın. Arama sonucunda çıkan modem config üzerini tıklayıp try'i tıklayın. Ve farklı modem seçeneklerini tıklayıp deneyin, her farklı configrasyonda hat düşüp geri gelecek, bekleyin ve volte gelecek mi gozlemleyin.
(GOLDENMOON) Kardeşin dediklerini yaptım evde hiç wolte gelmedi.dışarda çıktım geldi ama kopmalar oluyor..belki hatdan kaynaklı olabilir...
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Çoğu yerde yok galiba türktelekom da..Wolte 4g düşüyor H+ geçiyor..
Mi9 oldu malesef note 4 olurum bilmem ustalar cevaplar sanırımProgram Xiaomi redmi note 4 içinde geçerli midir