Volte

dıbı dıb tıs

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
i.k
Cihazım
mi max 2
Konular
14
Turkcell dosyasını indirdim lakin indirdiğim dosyayı nereye atmam gerekiyor detaylıca yazarsanız sevinirim hocam teşekkürler

Not: sanırım açıklama biraz karışık olmuş

Redmi Note 4 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
2. sayfadaki dosyayı indirmen gerek.hattinda volte aktif olmalı.2.sayfadaki apnyi manuel girmen gerekiyor.apnyi kaydet deyince gorunmuyor ama çalisiyor.Telefonu diag modda pcye bağlanması lazim.qpst de software downlod altin efs explorer var.Ona basınca klasörleri listeliyor.indirdign dosyadaki klasorleri explorerdan bulup(alt klasorlere falan da girmen lazim) içine surúkleyip birakacaksin.Ustune yazalimmi falan gibi bisey soruyor.ok diyoruz ama bidaha gosterme tikini işaretleme her seferinde ok basiyoruz.işlem bitince yeniden başlat tamamhappy~~tum bunlardan once efs,fsg backup alman ii olur herhangi sıkıntı olursa geri donersin

By.TRabZonLu™

[☾★ ] ɑվվılժıՀ
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oflu
Cihazım
iPhone 15 Pro M
Konular
498
Hindistan da global kullanıyor ama çatır çatır volte kullanıyorlar. Evet duyduğuma göre Mi 6'da doğrudan aktif oluyormuş

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk
Rom içerisinde Volte destekli ülkeleri ve operatör bilgileri yer arıyor orda turkcell yazmadığı sürece çalışmıyor. Yukarıda verilen sistemle Volte aktif oluyor fakat ne kadar stabil çalışır bilemem. Denemek lazim

Üst Alt