Yardım Volte Vodafone Sorunu(kapatamıyorum)

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Arkadaşlar eşime redmi note 7 aldım daha önce mi 8 imde yaşadığım sorunun aynısını yaşıyoruz.
Vodafone volte aktif görüşme sırasında ses kesiliyor sürekli.Mi 8 de volteyi kapatarak sorunu çözmüştüm daha sonra hattımı turkcelle taşıdım volte sorunsuz çalıştı.

Gelelim redmi note7 deki sorunumuza eşimin vodafone hattında volte aktif ancak kodu girince volteyi kapatacak menü çıkmıyor dolayısı ile kapatamıyorum.
Kendi turkcell hattımı eşimin telefonuna takınca menü geliyor volteyi kapatıyorum ama eşimin hattını takınca menü kayboluyor ve volte tekrar aktif oluyor.Görüşmelerde sorun yaşıyoruz eşim evdeyken konuşamıyor kimseyle volte yüzünden.

Volteyi eşimin vodafone hattı takılı iken nasıl kapatacağım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
O volte kullan yazan yer yok vodafone hatta
Ana ekranda yukardaki bildirim panelini açtığınızda voLTE simgesi var mı?
Ayrıca arama kısmına *#*#86583#*#* bunu yazarsaınz volte carrier has enabled yazdıysa kapanmıştır.

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Ana ekranda yukardaki bildirim panelini açtığınızda voLTE simgesi var mı?
Ayrıca arama kısmına *#*#86583#*#* bunu yazarsaınz volte carrier has enabled yazdıysa kapanmıştır.
Evet volte yazısı var ancak enabled yazıncada var kaybolmuyor.Enabled yazınca orda görünsede kapalı oluyor ise bilmiyorum tabi

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
31
Bence müşteri hizmetlerini arayın onlar kapatsın illa ki sadece bu seçeneğin kapanacagi bir yer vardir onların yapabileceği.

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Bence müşteri hizmetlerini arayın onlar kapatsın illa ki sadece bu seçeneğin kapanacagi bir yer vardir onların yapabileceği.
Sanırım mh arayınca 4.5g yi komple kapatıyorlar sadece volte kapanmıyor ama aramakta fayda var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Telefonu kapatıp açın hattı çıkarıp takın uçak modun alın çıkarın deneyin.
Denedim olmuyor telefon vodafone hat takılı iken ne kodlara cevap veriyor nede sim kart ayarlarında o ayar çıkıyor çok sinir bozucu bir durum

Mh arayıp kapattık volteyi kapatabildiklerini söylediler bakalım düzelecekmi yardımcı olan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:
Oyla:

soldiermertefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Sanırım mh arayınca 4.5g yi komple kapatıyorlar sadece volte kapanmıyor ama aramakta fayda var.

Denedim olmuyor telefon vodafone hat takılı iken ne kodlara cevap veriyor nede sim kart ayarlarında o ayar çıkıyor çok sinir bozucu bir durum

Mh arayıp kapattık volteyi kapatabildiklerini söylediler bakalım düzelecekmi yardımcı olan herkese teşekkürler.
En son olarak fabrika ayarlarina dönün başka biyol kalmamış

Oyla:

ogzhnsfgl

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Oğuzhan
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
1
Takipteyim. Benim de atalar kısmında kayboldu, vodafone kullanıyorum. Miui 11 güncelleme sonrasında gitti ayarlar. Geri gelmiyor telefon kodlara tepki vermiyor.

Oyla:
Üst Alt