Yardım Volte Vodafone Sorunu(kapatamıyorum)

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Arkadaşlar eşime redmi note 7 aldım daha önce mi 8 imde yaşadığım sorunun aynısını yaşıyoruz.
Vodafone volte aktif görüşme sırasında ses kesiliyor sürekli.Mi 8 de volteyi kapatarak sorunu çözmüştüm daha sonra hattımı turkcelle taşıdım volte sorunsuz çalıştı.

Gelelim redmi note7 deki sorunumuza eşimin vodafone hattında volte aktif ancak kodu girince volteyi kapatacak menü çıkmıyor dolayısı ile kapatamıyorum.
Kendi turkcell hattımı eşimin telefonuna takınca menü geliyor volteyi kapatıyorum ama eşimin hattını takınca menü kayboluyor ve volte tekrar aktif oluyor.Görüşmelerde sorun yaşıyoruz eşim evdeyken konuşamıyor kimseyle volte yüzünden.

Volteyi eşimin vodafone hattı takılı iken nasıl kapatacağım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.

Son düzenleme:

soldiermertefe

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
mert
Cihazım
redmi note 7
Konular
2
Arkadaşlar eşime redmi note 7 aldım daha önce mi 8 imde yaşadığım sorunun aynısını yaşıyoruz.
Vodafone volte aktif görüşme sırasında ses kesiliyor sürekli.Mi 8 de volteyi kapatarak sorunu çözmüştüm daha sonra hattımı turkcelle taşıdım volte sorunsuz çalıştı.

Gelelim redmi note7 deki sorunumuza eşimin vodafone hattında volte aktif ancak kodu girince volteyi kapatacak menü çıkmıyor dolayısı ile kapatamıyorum.
Kendi turkcell hattımı eşimin telefonuna takınca menü geliyor volteyi kapatıyorum ama eşimin hattını takınca menü kayboluyor ve volte tekrar aktif oluyor.Görüşmelerde sorun yaşıyoruz eşim evdeyken konuşamıyor kimseyle volte yüzünden.

Volteyi eşimin vodafone hattı takılı iken nasıl kapatacağım yardımcı olabilecek biri varsa çok sevinirim.
Telefon bölümünden *#*#4636#*#* kodunu girin cikan menüden sim1 veya sim 2 ye takılı ise 1 veya 2 seçin ardından volte temel hazırlık bölümünü kapatın

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-23-00-13-49-006_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-23-00-13-49-006_com.android.settings.jpg
    67,9 KB · Görüntüleme: 58
  • Screenshot_2019-11-23-00-14-02-818_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2019-11-23-00-14-02-818_com.android.settings.jpg
    414,3 KB · Görüntüleme: 59
Oyla:

eminreis80

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emin
Cihazım
Mi 10t Pro
Meslek
makine mühendisi
Konular
14

Yukardaki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ancak farklı bir alternatif de ben söylemek isterim
Türk Telekomda bu seçenek var ancak Vodafone için de var mı bilmiyorum kontrol etmiş olursunuz
TürkTelekom Online işlemler uygulamasında volteyi kapatma seçeneği var
Benzeri Vodafone nun kendi uygulamasında var ise hattın volte desteğini kesebilirsiniz
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefon bölümünden *#*#4636#*#* kodunu girin cikan menüden sim1 veya sim 2 ye takılı ise 1 veya 2 seçin ardından volte temel hazırlık bölümünü kapatın

Bunuda denemiştim ama kaydetme yerini bulamadım geri gelince eski haline geliyor.

Son düzenleme:
Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Yukardaki arkadaş gerekli açıklamayı yapmış ancak farklı bir alternatif de ben söylemek isterim
Türk Telekomda bu seçenek var ancak Vodafone için de var mı bilmiyorum kontrol etmiş olursunuz
TürkTelekom Online işlemler uygulamasında volteyi kapatma seçeneği var
Benzeri Vodafone nun kendi uygulamasında var ise hattın volte desteğini kesebilirsiniz

4.5g kapatma var ama volte kapatma ayarı yok uygulamada da bunun şimdilik görünen tek çözümü 4.5 kullanmamak ama buda çok saçma bir durum.
Turkcell hattı takıyorum ayarlar menüye geliyor vodafone hattı takıyorum çıkmıyor sinir oldum iyice.

Oyla:

Bülentb

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bülent
Cihazım
Redmi note 5
Konular
8
Hocam bunu denediniz mi
*#*#86583#*#* bu kod ilk yaptığınızda disable yazınca aktif, ikinci yaptığınız enable yazınca pasif hale getirir

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Hocam bunu denediniz mi
*#*#86583#*#* bu kod ilk yaptığınızda disable yazınca aktif, ikinci yaptığınız enable yazınca pasif hale getirir

Evet denedim o ayar hiçbir işe yaramıyor disabled yazınca normalde ayarlara volte ile ilgili kısım geliyor ordan açıp kapatabiliyoruz ancak vodafone hattı takınca o seçenek gelmiyor enable da yazsa disable da yazsa volte yazısı şebeke barının yanında duruyor.Turkcell takınca hiç sorun yok ayar menüsüde geliyor.

Vodafone da volte sıkıntılı bunun telefonla alakası yok aynı sıkıntı Mi 8 de de oldu hattı değiştirip Turkcell yapıp kurtuldum.Sorun yaşamayanlar vodafonun iyi çektiği bölgelerdeler demekki ben turkcellde bir kez bile sorun yaşamazken vodafone da hem mi 8 hemde redmi note 7 de sorun var.

Oyla:

scorpion2406

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
mehmet
Cihazım
mi 8
Konular
7
Hocam ayarlara girin sim kartlar kısmından direk oradan kapatın kodla neden uğraşıyorsunuz?

Hocam menü yok gelmiyor volte kapatma kısmı vodafone hattı takınca görünmüyor sorun bu zaten kapatamıyorum nedenle.

Ama Turcell hattımı takınca bahsettiğiniz yerdeki ayar geliyor.

Oyla:

attcaksaw

Cezalı Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Umut Furkan
Cihazım
Mi 9 SE
Meslek
Bar Şefi
Konular
99
Hocam menü yok gelmiyor volte kapatma kısmı vodafone hattı takınca görünmüyor sorun bu zaten kapatamıyorum nedenle

Burası nasıl gözüküyor?

Oyla:
Üst Alt