Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Böyle bir konu bulunduğundan tekrar konu açmak istemedim. Ben normal aradığımda konuşurken kendi kendine wowifi ye geçiyor ve bir süre sonra hat kesiliyor tekrar arıyorum bu sefer normal arıyor. Bu wowifinin süresi mi var yada neden kesiliyor veya neden otomatik wowifiye geçiyor bilen kullanan var mı ?
Arkadaşlar hattım Türk Telekom volte ve vowifi aktif olmuyor müşteri hizmetleri cihazın desteklemediğini söylüyor bu sorun global rom olduğu için olabilirmi
Sitesindeki destekleyen telefonlardan birine sim kartı tak, SMS ile önce 4.5G yaz 5555 e, kabul cevabından sonra WIFI ARAMA yaz yine 5555 e gönder. Olumlu cevap gelince uçak moduna alıp 5 sn sonra uçak modundan çıkart. Sim kartı çıkartmadan mutlaka da uçak modunda Wifiye bağlıyken VoWiFi arama yapın. Sonra sim kartı kendi telefonuna tak. Daha da olmadıysa link aşağıda...
Öncelikle telefonunuz Rootlu, usb hata ayıklama açık, EFS yedeği almayı unutmayın Qcom sürücü , QPTS linkten program ve sürücüyü indirip kurun. ben işlemleri (bu versiyon ile yaptım çalışmayanlar için tüm versiyonlar QPTS tüm versiyonları) programı kurun. komut satırında adb penceresi açıp...