Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar hattım Türk Telekom volte ve vowifi aktif olmuyor müşteri hizmetleri cihazın desteklemediğini söylüyor bu sorun global rom olduğu için olabilirmi
Cihaz uyumlu. Repair işlemi yapılmışsa IMEI ye bakıp başka bir cihaz kullandığınızı falan mı sanıyor.
Tek sorun cihaz uyumsuz diye servisi aktif etmemeleri ise; SIM kartınızı uyumlu bir telefona takıp Volte ve VoWiFi yi aktif kullandığını gördüğünüzde söküp kendi cihazınıza takın.
Cihaz uyumlu. Repair işlemi yapılmışsa IMEI ye bakıp başka bir cihaz kullandığınızı falan mı sanıyor.
Tek sorun cihaz uyumsuz diye servisi aktif etmemeleri ise; SIM kartınızı uyumlu bir telefona takıp Volte ve VoWiFi yi aktif kullandığını gördüğünüzde söküp kendi cihazınıza takın.
Cihaz pasaport kayıtlı mi 11 ultra olarak görünüyor uygulamasında hepsi uygun görünürken müşteri hizmetlerinin cihazınız uygun değil demesi beni şaşırttı
Cihaz pasaport kayıtlı mi 11 ultra olarak görünüyor uygulamasında hepsi uygun görünürken müşteri hizmetlerinin cihazınız uygun değil demesi beni şaşırttı
Geçici olarak herhangi bir iphone a takıp servisleri uygulamadan aktif hale getirebilirsiniz. Daha sonra tekrar kendi cihazınıza takın. iPhone SE 1. nesil de yapmıştım ben.
Geçici olarak herhangi bir iphone a takıp servisleri uygulamadan aktif hale getirebilirsiniz. Daha sonra tekrar kendi cihazınıza takın. iPhone SE 1. nesil de yapmıştım ben.
iyi günler, telefon redmi note 9s, aramalarda bazen aradım telefonun kapalıydı diyen oluyor ama tekrar arayan ulaşabiliyor ancak volte , vowifi bir türlü açamadım. kodları denedim, operatör tarafını denedim, tercih edilen ağ türünü denedim bir türlü volte açılmadı. Hindistan romunda iken volte...