V VeinRosso Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mirza Cihazım Xiaomi note 9 Yaş 24 Konum Kütahya Katılım 20 Kasım 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 2 Puanları 3 20 Kasım 2021 #1 Hattım Türkcell olduğu halde şebeke göstergesinin yanında Vodafone'nin simgesi kaldı bunu nasıl düzeltebiliriz Ekli dosyalar IMG_20211120_143844.jpg 22,5 KB · Görüntüleme: 19
Hattım Türkcell olduğu halde şebeke göstergesinin yanında Vodafone'nin simgesi kaldı bunu nasıl düzeltebiliriz
Çözüm hilal52 20 Kasım 2021 Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 resimdeki gibi yapıp kapatabilirsin volteyi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 resimdeki gibi yapıp kapatabilirsiniz volteyi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir. Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 resimdeki gibi yapıp kapatabilirsin volteyi Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 resimdeki gibi yapıp kapatabilirsiniz volteyi
V VeinRosso Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Mirza Cihazım Xiaomi note 9 Yaş 24 Konum Kütahya Katılım 20 Kasım 2021 Konular 1 Mesajlar 6 Tepkime puanı 2 Puanları 3 20 Kasım 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi #11 hilal52' Alıntı: kodu tekrar girip bir daha bakarmısınız gelmişmi bu şekilde geliyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Defalarca denedim olmuyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 VeinRosso' Alıntı: Defalarca denedim olmuyor Genişletmek için tıkla ... Aaaa teşekkür ederim düzeldi Oyla: Oyla 0 Downvote
hilal52' Alıntı: kodu tekrar girip bir daha bakarmısınız gelmişmi bu şekilde geliyor çünkü Genişletmek için tıkla ... Defalarca denedim olmuyor Mesajlar otomatik olarak birleştirildi: 20 Kasım 2021 VeinRosso' Alıntı: Defalarca denedim olmuyor Genişletmek için tıkla ... Aaaa teşekkür ederim düzeldi