- Adım
- Anıl
- Cihazım
- Mi Note 3
- Konular
- 10
Mi note 3 te volte varmı ? Varsa nasıl açılır ?
Sizin hattınızı volte destekleyen başka bir telefona takip turkcell üzerinden etkinlestirmeniz gerekiyor yada müşteri hizmetleri ile iletişime geçip cihazınızın desteklemeksizin actirmaniz gerekiyorVoLTE açık ama yazmıyor açık olduğu.
MIX 2 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Sizin hattınızı volte destekleyen başka bir telefona takip turkcell üzerinden etkinlestirmeniz gerekiyor yada müşteri hizmetleri ile iletişime geçip cihazınızın desteklemeksizin actirmaniz gerekiyor
Evet delta doğru söylemiş sizde artık bi volte destekli cihaz bulmaya bakınBende de mi not 3 var aynı sıkıntı bendede var Turkcell müşteri hizmetlerini aradım Cihaz desteklemeksizin açtırmak istiyorum dedim Yok açamıyorlarmışta cihaz desteklemiyormuşta bir sürü laf saydı desteklemeden açın diyorum açamayız diyorlar Delta servisle görüştüm Xiaomi mi Not 3 Volte destekliyor dediler Turkcell alt yapısında telefon modellerini güncelleme yapmadığı için mi not 3 sistem görmüyormuş yani uğraşmak istemiyorlar Rant meselesi dediler anladım ki bi Samsung ve iPhone varken Xiaomi ye destek yok ama her gün arıyorum koolsentırı ya bıkarlar açarlar benim bıkmaya niyetim yok Yaşasın Kötülük,
Mi Note 3 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Karşınızdaki de aynı operatörde ve volte servisi açık olmalı.Mi note3 cihazımda volte aktif ve hattım Turkcell, normal aramada hiçbir sorun yok 4g de arama yapabiliyorum. Fakat ilginç olanı görüntülü arama yaparken , babamın galaxy a5 2016 telefonu hariç kimseyle görüntülü görüşme yapamıyorum, karşı taraf açtığında sesli görüşmeye düşüyor. K9nuyla ilgili fikri olan varmı?
Zaten öyleKarşınızdaki de aynı operatörde ve volte servisi açık olmalı.