Hocam hattı başka telefona taktıktan sonra wifiyi kapatın mobil veriden birkaç internet sayfasına girin. Turktelekom uygulamasında telefon modeli değiştikten sonra ayarlar kısmından volte ve vowifiyi kapatıp açın sorun düzelecektir. Yapamazsaniz dm atabilirsiniz.Teşekkür ederim arkadaşlar. Hattı başka telefona taktım volte uyumlu volte 5555 gönderdım yine uyumsuz diyor.
Cok tesekkur ederim yarin birde öyle yapayım o zamanHocam hattı başka telefona taktıktan sonra wifiyi kapatın mobil veriden birkaç internet sayfasına girin. Turktelekom uygulamasında telefon modeli değiştikten sonra ayarlar kısmından volte ve vowifiyi kapatıp açın sorun düzelecektir. Yapamazsaniz dm atabilirsiniz.
Malesef yine ayni değişken hiçbirşey olmuyor uygulamada telefon modeli değişmiyorHocam hattı başka telefona taktıktan sonra wifiyi kapatın mobil veriden birkaç internet sayfasına girin. Turktelekom uygulamasında telefon modeli değiştikten sonra ayarlar kısmından volte ve vowifiyi kapatıp açın sorun düzelecektir. Yapamazsaniz dm atabilirsiniz.
ÇokiPhone TLF bulabilirseniz bir kaç saat onda takılı kalsin eğer hiç olmaz ise bilgi teknoloji kurumuna şikayet edin btk şikayet diye azin çıkar karşınıza oraya durumunuzu anlatın turkiye kayıtlı bir IMEI numarasını da yazın kullandığım cihaz modeli ve IMEI bu diye belirtin onlar IMEI numarasına tanimlayacaktir 1 ay kadar sürebilir bu işlem hat o IMEI numarasına takılı olmasına gerek yok sadece IMEI tr olsun yeter IMEI ile eşleştirme yapacaklardır ben bu şekilde yaptım kullanıyorum
ustam nasıl açtın bana da yardımcı olablir misin ?ben deodex deyim sorunsuz volte aktif hattım telekom