Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar imei sonrası telefonumda volte çalışmıyor. Sitedeki burada ve başka sitelerdeki bütün her şeyi denedim ama olmuyor. Acaba aynı durumdan muzdarip kaç kişiyiz ondan buraya da yazayım dedim. Umarım bu problemi çözüme kavuşturan birisi çıkar. Size çoğu kişinin problemini çözdüğü cihaz test ekran görüntülerini atayım.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Merhabalar VoLTE kodunu girdim ve ayarlardan aktif yaptım fakat volte açılmadı. MBN Yapılandırmaua girince de desteklenmiyor yazıyor. Nasıl çözebilirim?
Test edilip çalıştığı görülen cihazlar MI MIX 2 MI 6 MI 5S MI 9 MI 8 PRO MI 9T PRO MI 9T MI 9 SE MI NOTE 10 ---> Eğer buradaki adımlar çalışmazsa ekran görüntüsündeki adımları takip ediniz. VoWiFi için Modemde Port Açma Test edip çalışırsa yazarsanız üste cihazınızı eklerim. Böylelikle başka...
forum.miuiturkiye.net
telefonu açma kapama, operatöre mesaj atma dahil hatta hattımı turkcellden turk telekoma dahi taşıttım. Yine olmuyor. Hattımı iphone'da 1 gün kullandım mesaj attım sonra yine mi 11 lite'a taktım yine olmadı, kısacası çözüm arıyorum arkadaşlar.
Hocam mevcutta eu rom yüklü, global, hindistan rom dahil yükledim yine yok. Programdan ayar değiştirmek için girdiğimde cihaz rootlu bu arada yine çıkmıyor yazdığımız şeyler
Hocam mevcutta eu rom yüklü, global, hindistan rom dahil yükledim yine yok. Programdan ayar değiştirmek için girdiğimde cihaz rootlu bu arada yine çıkmıyor yazdığımız şeyler
Arkadaşlar problemi çözdüm emek veren yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Nasıl yaptığımı adım adım anlatacağım konuya editleyeceğim en yakın zamanda.
Arkadaşlar problemi çözdüm emek veren yardımcı olan herkesten Allah razı olsun. Nasıl yaptığımı adım adım anlatacağım konuya editleyeceğim en yakın zamanda.