Soru Vodafone

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
Mi6 için Türk telekomun esaretinden kurtulup Vodafone a geçmek istiyorum. Telefonun bant aralığı uygun değil sıkıntı yaşarsın diyenler oldu tam anlamıyla bilen var mı acaba sıkıntı olur mu?

Sent from my MI 6 using Tapatalk

YahyaArslan52

Premium Üye
Premium Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yahya
Cihazım
HuaweiMate10
Konular
10
Mi6 için Türk telekomun esaretinden kurtulup Vodafone a geçmek istiyorum. Telefonun bant aralığı uygun değil sıkıntı yaşarsın diyenler oldu tam anlamıyla bilen var mı acaba sıkıntı olur mu?

ben vodafone kullandıgım zaman ıs yerımde turkcell turk telekom 4 g rahatca cekerken vodafone 3 g bıle zor cekıyordu kac kere aradım cekmedıgı ıcın gecen ay hattımı tasıdım 200 tl cayma bedelı odemek zorunda kaldım bu ay . evınde ıs yerınde cekıyorsa arkadaslarında hız testı yap sıkıntı yoksa gec ama benım basımdan gecen bunlar200 tl mal oldu bana cayma bedelı altında .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Vodafone şebeke kapsamı konusunda diğer operatörlere göre iyi değil
turkıye sıralamasına gore
1 turkcel
2 turk telekom
3 vodafone

bıraz arastırma ıle bu sonuca herkes cok rahat ulasa bılır.

Oyla:

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
ben vodafone kullandıgım zaman ıs yerımde turkcell turk telekom 4 g rahatca cekerken vodafone 3 g bıle zor cekıyordu kac kere aradım cekmedıgı ıcın gecen ay hattımı tasıdım 200 tl cayma bedelı odemek zorunda kaldım bu ay . evınde ıs yerınde cekıyorsa arkadaslarında hız testı yap sıkıntı yoksa gec ama benım basımdan gecen bunlar200 tl mal oldu bana cayma bedelı altında .
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

turkıye sıralamasına gore
1 turkcel
2 turk telekom
3 vodafone

bıraz arastırma ıle bu sonuca herkes cok rahat ulasa bılır.
Çok teşekkürler hocam dediğiniz çok mantıklı eğer kullanan bulabilirsem testi yapacağım

Oyla:

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Kardesim 4 yildir vodafone kullaniyorum cekmedigi yerler var ama cektigi yerlerde hizi cok iyi veriyor ayrica suan hiz testi aldigimbyer is yerim burda 3 yildir iphone 6 ile beraber Vodafone kullaniyordum 2 dis cekip ortalama 4 mbps hiz aliyordum gecen hafta mi8 e gectim ve sonuc bu artik benim durum telefondan mi bilmem ama mi8 in vodafonela bi sorunu yok onu biliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Oyla:

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
Kardesim 4 yildir vodafone kullaniyorum cekmedigi yerler var ama cektigi yerlerde hizi cok iyi veriyor ayrica suan hiz testi aldigimbyer is yerim burda 3 yildir iphone 6 ile beraber Vodafone kullaniyordum 2 dis cekip ortalama 4 mbps hiz aliyordum gecen hafta mi8 e gectim ve sonuc bu artik benim durum telefondan mi bilmem ama mi8 in vodafonela bi sorunu yok onu biliyorum
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Su an benim Ankara gölbaşında aldığım değerler bu sizin uygulama ile hocam. biraz garip geldi ama doğruysa bundan da Vodafonea geçmek bayağı etkileyecek gibi duruyor beni
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

Oyla:

Brkozyz

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
BuRaK
Cihazım
Mi 8
Konular
8
Su an benim Ankara gölbaşında aldığım değerler bu sizin uygulama ile hocam. biraz garip geldi ama doğruysa bundan da Vodafonea geçmek bayağı etkileyecek gibi duruyor beni

Benim oldugum yerde yanimda turk telekom 4 mbps aliyor

Suan da yanimda turktelekom var ortalama 4 -5 arasi aliyor bende golbasina yakinim caldaginda duruyoum ama burda hat sikintisi var ayrica turk telekom burda konusmada kesiyo sesi oyuzden nerde daha cok kullaniyorsaniz orada test yapin benim evde esimde tt var ful cekiyor vodafone 2 dis cekiyor benim ama wifi oldugu icin cokta onemsemiyorum

Oyla:

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
Benim oldugum yerde yanimda turk telekom 4 mbps aliyor

Suan da yanimda turktelekom var ortalama 4 -5 arasi aliyor bende golbasina yakinim caldaginda duruyoum ama burda hat sikintisi var ayrica turk telekom burda konusmada kesiyo sesi oyuzden nerde daha cok kullaniyorsaniz orada test yapin benim evde esimde tt var ful cekiyor vodafone 2 dis cekiyor benim ama wifi oldugu icin cokta onemsemiyorum
Aynen hocam denemek lazım bi teşekkürler

Oyla:

Grhnbbygt

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Grhnbbygt
Cihazım
Xiaomi Mi 6
Konular
18
Ayrica 77 beni cok sasirtti tabi o hiza 71 ms de cok geldi bana site uzerinden olctugunuzdede bu sekildemi hiz cikiuor acaba
Yine aynı çıktı site üzerinden de

Oyla:
Üst Alt