Mrsofizm

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Salih
Cihazım
13T PRO
Konular
0
Peki güncel olarak şuan çalışıyor mu ? alt yapı yok telefondan kullanayım diye düşünüyorum tarife değiştiricem ama risk almak istemiyorum

Erhankaan

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
erhan
Cihazım
Mi 8
Konular
23

eby787

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Erdem
Cihazım
Samsung
Konular
0
Hocam ben dediğiniz ayarları yaptım ama hotspot ve usb ile denemem rağmen hotspot internetten yiyor. Acaba proxy ip yazanladan 10 ile başlayanı mı yazmamız lazım ben 0.0.0.0 ın hemen altındakini yazdım. Yardımcı olur musunuz
Hocam selamlar
Vodafone sınırsız 15gb hotspot var bende de tabletten kullanabiliyormusunuz bilgisayar yok bende tabletten kullanmak istiyorum
Çok teşekkürler

Tatar4400

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
BİLAL
Cihazım
Mİ11TPRO
Konular
0
Hocam selamlar
Vodafone sınırsız 15gb hotspot var bende de tabletten kullanabiliyormusunuz bilgisayar yok bende tabletten kullanmak istiyorum
Çok teşekkürler
Ve Aleykümselam tabletten denemedim ama Wi-Fi ye bağlıyken elle proxy ayarı yapabildiğimiz cihazlarda genelde işe yarıyor iphone ve xiaomi marka telefonlarda sınırsız olarak kullanılıyor ama s24fe marka cihazda denediğimde proxy çalışıyor lakin uygulamalarda devre dışı kalıyor yani hospot paketinden yiyor. Tabletlerde markaya göre farklılık göstere bilir

DeaDZooM

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Merih
Cihazım
Galaxy
Konular
0
Hocam merhaba, bir kaç sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim.

Aylık kaç gb kullanıyorsunuz? 100gb limiti sonrası hız düşüyor mu ? 400 - 500 gb kullanım sorun yaratır mı :D deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Amacım telefondan hotspot yayıp, pc tv tel girmek yani bir nevi ev interneti misali =))
oturdugum yerde altyapı yok malesef ve bu yöntem ile sorunsuz kullanabileceğimi düşündüm.
eski bir android telefonum var. magisk yüklü. onunla yapmayı düşünüyorum.

Anladıgım kadarıyla 15gb paylaşım limitli sınırsız internet dışında başka paket ile yapılamıyor?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Ayın En Aktif Üyesi
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Hocam merhaba, bir kaç sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim.

Aylık kaç gb kullanıyorsunuz? 100gb limiti sonrası hız düşüyor mu ? 400 - 500 gb kullanım sorun yaratır mı :D deneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Amacım telefondan hotspot yayıp, pc tv tel girmek yani bir nevi ev interneti misali =))
oturdugum yerde altyapı yok malesef ve bu yöntem ile sorunsuz kullanabileceğimi düşündüm.
eski bir android telefonum var. magisk yüklü. onunla yapmayı düşünüyorum.

Anladıgım kadarıyla 15gb paylaşım limitli sınırsız internet dışında başka paket ile yapılamıyor?

cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.
Ev interneti için uygun değil ping seviyeleri yüksek + çevre kullanımına göre hız düşüyor 3 kişiden fazla kullanım oldumu yeterli gelmiyor malesef

Üst Alt