CalişiyorPeki güncel olarak şuan çalışıyor mu ? alt yapı yok telefondan kullanayım diye düşünüyorum tarife değiştiricem ama risk almak istemiyorum
Hocam selamlarHocam ben dediğiniz ayarları yaptım ama hotspot ve usb ile denemem rağmen hotspot internetten yiyor. Acaba proxy ip yazanladan 10 ile başlayanı mı yazmamız lazım ben 0.0.0.0 ın hemen altındakini yazdım. Yardımcı olur musunuz
Ve Aleykümselam tabletten denemedim ama Wi-Fi ye bağlıyken elle proxy ayarı yapabildiğimiz cihazlarda genelde işe yarıyor iphone ve xiaomi marka telefonlarda sınırsız olarak kullanılıyor ama s24fe marka cihazda denediğimde proxy çalışıyor lakin uygulamalarda devre dışı kalıyor yani hospot paketinden yiyor. Tabletlerde markaya göre farklılık göstere bilirHocam selamlar
Vodafone sınırsız 15gb hotspot var bende de tabletten kullanabiliyormusunuz bilgisayar yok bende tabletten kullanmak istiyorum
Çok teşekkürler
Ev interneti için uygun değil ping seviyeleri yüksek + çevre kullanımına göre hız düşüyor 3 kişiden fazla kullanım oldumu yeterli gelmiyor malesefHocam merhaba, bir kaç sorum olacaktı, cevaplarsanız sevinirim.
Aylık kaç gb kullanıyorsunuz? 100gb limiti sonrası hız düşüyor mu ? 400 - 500 gb kullanım sorun yaratır mıdeneyimlerinizi paylaşırsanız sevinirim..
Amacım telefondan hotspot yayıp, pc tv tel girmek yani bir nevi ev interneti misali =))
oturdugum yerde altyapı yok malesef ve bu yöntem ile sorunsuz kullanabileceğimi düşündüm.
eski bir android telefonum var. magisk yüklü. onunla yapmayı düşünüyorum.
Anladıgım kadarıyla 15gb paylaşım limitli sınırsız internet dışında başka paket ile yapılamıyor?
cevabınız için şimdiden teşekkür ederim.