shritzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
11
Merhaba arkadaşlar. Bundan önce rootlu yöntemi paylaşmıştım şimdi rootsuz bir yöntem ile karşınızdayım, işinize yararsa konuya bi beğeni atarsınız artık angel~~angel~~
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Hotspot'u telefona yapacaksanız (belki arkadaşınıza) onun için Programdaki proxy'lerin 1 tanesini wifi menüsünden Manuel Proxy girmeniz gerekecektir.
Rootlu,daha az uğraştığınız yöntem için bu bağlantıya dokunabilirsiniz.
_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

bu uygulamayı indiriyoruz.

1-Uygulamayı açın.
2-Tüm seçenekleri aktif hale getirin görseldeki gibi.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

3-Ok ile gösterilen yere girin.
4-

5-Bu sayılardan birisi pc'de işimize yarayacak.

Telefonu usb ile internete bağlayın. (Ayarlar>Kişisel Bağlantı Noktası>USB internet paylaşımı
Hotspot'u pc'ye de yapabilirsiniz. Aynı işlemler geçerli :)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Windows Ayarları
Başlat > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları > Every Proxy'deki ilk sayıları hatasız olarak girin > port 8080 yapın > tamam >tamam diyip kapatın.

Sınırsız internetiniz hayırlı olsun :)

Ekli dosyalar

• aa.jpg
    aa.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 18
  • bb.jpg
    bb.jpg
    74,3 KB · Görüntüleme: 18
  • cc.jpg
    cc.jpg
    72,1 KB · Görüntüleme: 19
Son düzenleme:

Vodaroot

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Hasan
Cihazım
Poco
Konular
0
Merhaba arkadaşlar. Bundan önce rootlu yöntemi paylaşmıştım şimdi rootsuz bir yöntem ile karşınızdayım, işinize yararsa konuya bi beğeni atarsınız artık angel~~angel~~
Hotspot'u telefona yapacaksanız (belki arkadaşınıza) onun için Programdaki proxy'lerin 1 tanesini wifi menüsünden Manuel Proxy girmeniz gerekecektir.
Rootlu,daha az uğraştığınız yöntem için bu bağlantıya dokunabilirsiniz.

bu uygulamayı indiriyoruz.

1-Uygulamayı açın.
2-Tüm seçenekleri aktif hale getirin görseldeki gibi.

3-Ok ile gösterilen yere girin.
4-

5-Bu sayılardan birisi pc'de işimize yarayacak.

Telefonu usb ile internete bağlayın. (Ayarlar>Kişisel Bağlantı Noktası>USB internet paylaşımı
Hotspot'u pc'ye de yapabilirsiniz. Aynı işlemler geçerli :)
__________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
Windows Ayarları
Başlat > İnternet Seçenekleri > Bağlantılar > Yerel Ağ ayarları > Every Proxy'deki ilk sayıları hatasız olarak girin > port 8080 yapın > tamam >tamam diyip kapatın.

Sınırsız internetiniz hayırlı olsun :)
hocam merhabalar,

vodafone sinirsiz tarifeye yeni gectim. telefona everyproxy kurdum. hem pcden hem de tabletten baglandim. tabletten baglandigim zaman hotspot internetim gidiyor. nasil cozerim?

shritzen

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Furkan
Cihazım
Mi 9
Konular
11
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam merhabalar,

vodafone sinirsiz tarifeye yeni gectim. telefona everyproxy kurdum. hem pcden hem de tabletten baglandim. tabletten baglandigim zaman hotspot internetim gidiyor. nasil cozerim?
güzel soru. tablette wifi yerine gel ve dns leri değiştir every proxy deki yazan numaraların aynısını yaz. bunu her seferinde yapmalısınız.

Üst Alt