Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
RehberVodafone Sınırsız İnternet Hotspot Sınırını Kaldırma (ROOT)
Yöntemi denedim genelde çalışıyor, çalışmadığını ise ufak ufak hotspot bakiyesi azaldıgından anlıyorum. Hani 3-4 saatlik kablosuz kullanımda 300 mb civarı azalma oluyor hotspot kullanım limitinden. Bir module daha yukledim bir de oyle deneyecegim.
Yöntemi denedim genelde çalışıyor, çalışmadığını ise ufak ufak hotspot bakiyesi azaldıgından anlıyorum. Hani 3-4 saatlik kablosuz kullanımda 300 mb civarı azalma oluyor hotspot kullanım limitinden. Bir module daha yukledim bir de oyle deneyecegim.
olduysa ne mutlu. ben de bankacılık uyg. kullanamadığım için daha doğrusu sadece yapıkredi sıkıntı çıkardığı için (diğerlerini aşabiliyorum) root'u kaldırdım. rootsuz yöntemi de paylaştım belki işinize yarar..
Bu konuyu görünce aklıma eskiden HTTP enjektör ve open VPN ile Türk Telekom’da bedava net kullandığımız zamanlar geldi. Faturasız hat ve internet paketi olmadan. 2016’larda.
Vodafone'un sınırsız internet paketini kullanan arkadaşlar biliyordur ki aylık 15GB hotspot sınırı var. Bu sınırı kaldırmak için kesin çözüm önerisi ile geldim sizlere.
Kesin işe yaramasını istiyorsanız 2 adımı da uygulayınız.