Vodafone kullananlar için öneri

kızbabası

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi pro
Konular
5
Daha önce belirtmiştim volteyi kapatın hatta vodafonu arayıp kapattırın daha önce s7 edgede de 4g sorunu yaşamıştım bu şekilde sıkıntım gitmişti.İkinci olarak vodafone yanımda uygulamasından 4g yi kapatın hat ayarları kısmında.Ertesi gün tekrar 4g yi aktif hale getirin ben öyle yaptım şimdi nerdeyse sıkıntım kalmadı.Üstelik fake rom kullanıyorum.

suat

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Suat
Cihazım
Redmi Pro
Konular
0
Merhaba bende bir vodafone ve redmi pro kullanıcısıyım. 4g de sorun yok gibi fakat 3g ye düşünce hem internet gidiyor hemde hat ulaşılamaz oluyor. 3g yi açıp kapadım yanımda uygulamasından ama sonuç alamadım . Yardımcı olurmusunuz.

kızbabası

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Gürkan
Cihazım
Redmi pro
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hattınız faturalı mı yani volte hizmetiniz var mı varsa kapattırın zaten gereksiz bir özellik.Vodafonu arayın da yapın en sağlamı.Bu özellik 3g yi hatta konuşma çekim gücünü bile etkiliyor.Özellikle 3g li veya edge bir ortamdan 4gli bir ortama geçtiğinizde.

redkit

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Mete ÖZCAN
Cihazım
mi5 prime
Konular
0
Vodafone 4.5G Xiaomi cihazlarda çalışmıyor nedeni Vodafone 800Mhz bandından yayın yapıyor ve Mi cihazların bu band desteği bulunmuyor. Bu nedenle ya operatör değiştirin yada cihaz.

Üst Alt