Yardım Vodafone Kullanan Xiaomi ciler

ertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Note 4
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global 11.0.4
Telefon Modeli
Redmi Note 9s
Bootloader Kilidi
Kapalı
Arkadaşlar sizden ricam Türkiye genelinde bütün Xiaomi Vodafone operatörü kullananlar. Lütfen cihazınızda internet paylaşım açık hale getirin ve diğer cihazlara wi-fi yolu ile internet hizmeti veriniz bakalım cihazınızı modem olarak kullanarak başka cihazlara da internet yapabilecek misin.
Şu anda bende Redmi Note 9s var ve diğer cihazlara bağlanıyor fakat interneti olmuyor.
Eski telefonumda Redmi Note 4 te aynı sorunu yaşıyorum dum.
Vodafone ile bir alakası yok müşteri hizmetleri kaç sefer aradım sorun cihazınızda diyorlar.
Benim cihazım eski bir cihaz değil dedim maalesef onlar da yardımcı olamıyor.
Vodafone kullanan Xiaomi ciler lütfen sizde deneyiniz ve burada deneyimlerinizi paylaşınız bu çok önemli bir sorun arkadaşlar pes geçmeyin.
Saygılarımla

Ekli dosyalar

• Screenshot_2020-06-24-17-15-09-713_com.android.settings.jpg
    Screenshot_2020-06-24-17-15-09-713_com.android.settings.jpg
    295,8 KB · Görüntüleme: 40
  • IMG_20200624_180500.jpg
    IMG_20200624_180500.jpg
    5,6 MB · Görüntüleme: 29
Son düzenleme:

Mhsnrohat

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Rohat
Cihazım
Xiaomi mi 9 se
Konular
17
bilgisayarın saat ve tarih ayarlarına bakın isterseniz
Hocam bu sadece bilgisayarda olan bi sorun değil bağlanan herhangi bir cihaz internet kullanamıyor çok uğraştım bu sorun ile bu türlü neden kaynaklandığını çözemedim sonunda böyle bi yöntem buldum internette sorunu çözüyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Rn8 eu beta 20.6.17de de sorun yok. Sorun yasarsam Mhsnrohat in sunduğu çözümü uygularim
Dene kesin sonuç verdi bende çok uğraştım mi 5 cihazım vardı ilk cihazım 3 yıl önceydi şu sıralar hiç karşılaşmadım ama

Oyla:

erener

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Mi9T
Meslek
Biyomedikal Tek.
Konular
15
Merhaba, mi9t kullanıcısıyım. Hattım Turkcell bu konudan bağımsız olarak bende ağ paylaşımı yaptığımda karşı cihaz bağlantıyı görüyor ancak bağlanmıyordu. İnternet paylaşım ayarları içerisinde Erişim noktası bandını 2.4 GHZ ve Cihaz kimliği kısmını Varsayılan yaparak sorunu çözmüştüm. Bu ayarları kontrol etmenizi öneririm.

Oyla:

maviada34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ümit
Cihazım
Redmi Note 8
Meslek
Bilişim
Konular
3
RN8 vodafone ile kullanıyorum sorun yok bende.

Oyla:

ertooth

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ertuğrul
Cihazım
Note 4
Konular
2
Merhaba, mi9t kullanıcısıyım. Hattım Turkcell bu konudan bağımsız olarak bende ağ paylaşımı yaptığımda karşı cihaz bağlantıyı görüyor ancak bağlanmıyordu. İnternet paylaşım ayarları içerisinde Erişim noktası bandını 2.4 GHZ ve Cihaz kimliği kısmını Varsayılan yaparak sorunu çözmüştüm. Bu ayarları kontrol etmenizi öneririm.
Aynen Varsayılan sadece düzelttim diğerleri yazdığınız gibi idi,Teşekkür ederim şimdi bağlandım...

Oyla:
Üst Alt