Sohbet Vodafone çekim gücü kötü mü

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
kutunun kenarında global yazması yeterli diyen arkadaşlar olmuş. belki bilginiz vardır ama yinede yazmak istedim. imei çakılmış olarak gelen cihazlarda örneğin note 6 pro vb. kutular kendi kutusu değil. kutuları sonradan tedarik edip yerleştiriyorlar. mesela mavi renkte aldığınız cihazın kutusunda black yazabilir. oyüzden kutunun üstündeki global yazısı kapalı kutu alınmayan garantisiz cihazlarda sizi yanıltabilir. global olup olmadığını cihazın içerisinden tespit edin..

meCOOL

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Android 9
Cihazım
Xiaomi mi 8 lit
Konular
15
Redmi 5 plus 64/4 cihazım var Vodafone a geçmeyi düşünüyorum ama Xiaomi cihazlar da ağ sorunu ve çeşitli sıkıntılar yaşatiyormuş redmi 5 plus ve diğer Xiaomi modelleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Slm dostum. Nerede ikamet ediyorsun bilmiyorum ama ben İzmir'in göbeğinde oturan biri olarak Vodafone a hiç bulaşma derim. Berbat çekiyor. Nacizane fikrim bu.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Vodafone pişmanlıktır. Özellikle 4.5G'ye geçildikten sonra, Vodafone bu alanda en az yatırım yapan operatördür. İnterneti yavaştır. 1999 yılında Turkcell 532'li numara ile cep telefonu kullanmış biri olarak, yıllar sonra Turkcell kazığından bıkıp 2 yıl Vodafone kullandım. Son 3 yıldır da Telekomdayım. Büyük konuşmayayım ama bir daha Vodafone kullanmam. Ankaranın göbeği Etlik A.Eğlencede yıllardır çekmeyen bir operatördür kendileri. Telekom gerek fiyatıyla gerek internet hızıyla gayet kullanılabilir bir operatör.

hasanbasdereli

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
Note 6 Pro
Konular
9
benim zaten mi 8 lite ile yaşadığım sıkıntı vodafone dan kaynaklanıyor..

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
aslında Vodafone'u Koç, Sabancı, Eczacıbaşı gibi büyük holdinglerden birisi satın alsa da, adam gibi yatırım yapıp, rekabeti arttırsa çok iyi olurdu.

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
aslında Vodafone'u Koç, Sabancı, Eczacıbaşı gibi büyük holdinglerden birisi satın alsa da, adam gibi yatırım yapıp, rekabeti arttırsa çok iyi olurdu.
Saydığınız isimlerden çok daha büyük global şirket Vodafone, mevzu parasal büyüklük değil... Zihniyet.

iquique

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Soner
Cihazım
11 Lite 5G 780g
Meslek
Mühendis
Konular
6
Saydığınız isimlerden çok daha büyük global şirket Vodafone, mevzu parasal büyüklük değil... Zihniyet.

tabiki büyük ama işte bu zihniyet yüzünden Türkiyeyi şeyine sallamıyor Vodafone. Yatırım yapmıyor. Belki adını yazdığım holdingler yatırım yaparlar.

Sekko

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Sercan
Cihazım
Poco X3 NFC
Konular
129
Bende de redmi5plus var, kullandığınız yere göre değişir. Telefonu ilk aldığımda Vodafone vardı 4g çekiyordu evimde şuan tt kullanıyorum 3g çekiyor. Is yerimde ve daha merkezi yerlerde tt ile de 4g olduğum oldu. Ama hızlarını sorarsan aynı indirme hızına sahipler. Benim telde de band 20 yok. Firmalar sadece band20 kullanıyor diye bişey yok belki bazı yerlerde öyledir ama merkezi bir yerde çekim kalitesi yaşamazsın her şekilde. Ben sırf tarife değişikliği için ttye geçtim 3 ay dolsun yine vodafona geçeceğim

Melihs80

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Melih
Cihazım
Mi6
Konular
18
Hocam size şunu söyleyeyim. Hem işim gereği hem de kendi kullandığım hatlar olsun bir kaç telefon ve hattım var. Size başımdan geçen ve halen devam eden bir olayı anlatayım. Şöyle telefonlardan biri note9 diğeri de Mi6. Mi 6 da çakma IMEI ve Turkcell takılı. Note 9 orijinal ve vodafone. Bu iki telefonda internet hızı testi yaptım. Yapma nedenim de Vodafone dan 3 ile 5 mb hız aldığımı gördüm. Turkcell den ise 50 ve üstü alıyorum. Telefondaki hatları yer değiştirseniz de bu hızı almaya devam ediyorsunuz. Yani telefonlarda bir sorun yok. Müşteri temsilcisini de aradığımda bir nevi bunu doğruladı ve bana göre de hatta şöyle saçma bir şey soyledi. Evet aldığınız hız mesela 5 mb hız alıyorsunuz bu da örneğin 10 mb e denk geliyormuş. Bende kendisine dalgamı geciyorsunuz böyle birseyin saçma olduğunu ilk defa duyduğumu söyledim. Hatta telefonlardan farklı operatörde olanın hızını soyledigimde. Bu seferde çevirdi bulunduğunuz ilde altyapı çalışması yada sorununun olduğunu kontrol etmemi ister misiniz diye sordu. Ama ben zaten bunu bu müşteri temsilcisinden önce aynı operatörde ki farklı müşteri temsilcisine aynı gün içinde sorduğumda sorun olmadığını söylemişti. Kısacası eğer ki mobil veriden birşey indirme durumun oluyor ise ve internete sık görüyorsan bir nevi Vodafone çok kötü. Bence hiç bulasma. Ha burada Turkcell i övmek için söylemiyorum onlarında başka konularda eksileri var tabi. Sonuçta ikisi de benim babamın değil. Karar senin kardeş hız konusunda vodafone ile görüş ne kadar bağlantı hızı diye sor. Gerçi millet köprüyü geçinceye ayıya dayı diyor belki sana överler daha sonra sorun yaşarsın. Bu iki operatör içinde geçerli olabilir. Karar senin tabiki ben sadece sana başımdan geçeni yaşadıklarımı ve aldığım cevapları söyledim. Sorun yaşamamak için iyice araştır.

Wolfsalih

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Salih
Cihazım
Mi 8
Konular
1
Redmi 5 plus 64/4 cihazım var Vodafone a geçmeyi düşünüyorum ama Xiaomi cihazlar da ağ sorunu ve çeşitli sıkıntılar yaşatiyormuş redmi 5 plus ve diğer Xiaomi modelleri kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Kardeşim vodafon pişmanlıktır bu sözümü sakın unutma ve tarife çok pahalı sen git BİMCELL al 39 liraya 11gb internet al yada telekomda 15gb bi paket al ne o seçeçeceğin uygulamaya vs sana seçenek sunuyor 7gb sana kalıyor özgürce kullan paketini

Üst Alt