Soru Vivo V29 5G vs Honor 90, Kamera

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
😂

Kararımı verdim Nisan ın ilk haftası Honor 90 alıyorum, note 11 pro plus ı sattım.

Note 11 pro plus ı kredi kartı kapatmak için satmıştım yine patlatacaz.

Honor 90 kulaklık hediyesi var 700₺ küsürlük bir kulaklık.

Tek eksiği ois ama yazılımı çok iyi olduğundan sıkıntı olmadığı söyleniyor ki youtubeta gördüm cidden iyi çekiyor video ve fotoğrafları 👍

Hafıza 512GB android 13 ile başlıyor 15 bile alacakmış 👍

Honor 90 güzel bir seçim zaten hocam hayırlısı olsun. :)

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
47
😂

Kararımı verdim Nisan ın ilk haftası Honor 90 alıyorum, note 11 pro plus ı sattım.

Note 11 pro plus ı kredi kartı kapatmak için satmıştım yine patlatacaz.

Honor 90 kulaklık hediyesi var 700₺ küsürlük bir kulaklık.

Tek eksiği ois ama yazılımı çok iyi olduğundan sıkıntı olmadığı söyleniyor ki youtubeta gördüm cidden iyi çekiyor video ve fotoğrafları 👍

Hafıza 512GB android 13 ile başlıyor 15 bile alacakmış 👍
Honor 90 fiyatına göre güzel bir cihaz olabilir ama note 11 pro plustaki çift stereo ses kalitesini ararsınız gibime geliyor. Zira Honor 90 da mono hoparlör var.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Honor 90 fiyatına göre güzel bir cihaz olabilir ama note 11 pro plustaki çift stereo ses kalitesini ararsınız gibime geliyor. Zira Honor 90 da mono hoparlör var.

Mono olmasına rağmen kabul edilebilir duruyor ama cihazlarda artık stereo şart olmalı diye düşünüyorum.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Honor 90 güzel bir seçim zaten hocam hayırlısı olsun. :)
Sağol hocam bakalım deneyimlerimi paylaşırım :)

Ama aktarmayı nasıl yapacam onu merak ediyorum mi mover olur mu acaba?

Galeri vs taşınsın istiyorum.

Vallaha note 11 pro plus tan sonra bir onu düşündüm ama sesininde iyi geldiği söyleniyor, note 11 pro plus tan sesi çok fazla düşük olmasın sesi berrak olsun kafi 👍

foor.cun

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Furkan
Cihazım
Redmi Note9 Pro
Konular
15
Bu iki modeli çok bilmiyorum ama bildiklerim kadarıyla kısa bir yorum yapayım. Eğer kamera odaklı, daha iyi bir arayüz sunan ve daha güvenli bir telefon arayışındaysanız Honor'u öneririm.
Diğer yandan; eğer batarya ömrüne ve android rahatlığına önem veriyorsanız ise Vivo'yu öneririm.🙂

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Sağol hocam bakalım deneyimlerimi paylaşırım :)

Ama aktarmayı nasıl yapacam onu merak ediyorum mi mover olur mu acaba?

Galeri vs taşınsın istiyorum.

Vallaha note 11 pro plus tan sonra bir onu düşündüm ama sesininde iyi geldiği söyleniyor, note 11 pro plus tan sesi çok fazla düşük olmasın sesi berrak olsun kafi 👍

Mi mover la olur diye düşünüyorum. Yalnız yeni cihazın Xiaomi olması lazımdı sanki. Dert etmeyin. Honorun vardı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu iki modeli çok bilmiyorum ama bildiklerim kadarıyla kısa bir yorum yapayım. Eğer kamera odaklı, daha iyi bir arayüz sunan ve daha güvenli bir telefon arayışındaysanız Honor'u öneririm.
Diğer yandan; eğer batarya ömrüne ve android rahatlığına önem veriyorsanız ise Vivo'yu öneririm.🙂

Hocam honorun yazılım optimizesi ve arayüzü o kadar iyi ki aratmıyor. Ayrıca batarya ömrüde gayet iyi. 70 kullanmıştım ben bi ara benim kullanımımda 2 gün götürüyordu.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
O zaman net Honor 👍
Mi mover la olur diye düşünüyorum. Yalnız yeni cihazın Xiaomi olması lazımdı sanki. Dert etmeyin. Honorun vardı..
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam honorun yazılım optimizesi ve arayüzü o kadar iyi ki aratmıyor. Ayrıca batarya ömrüde gayet iyi. 70 kullanmıştım ben bi ara benim kullanımımda 2 gün götürüyordu.
Bana nedense Huaweiden ötürü honor daha yakın geliyor.

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
O zaman net Honor 👍

Bana nedense Huaweiden ötürü honor daha yakın geliyor.

Ah ah.. p40 lite kullanmıştım bi ara çok iyi cihazdı. Lite demeye bin şahit isterdi. :) bir yöntemlede google servislerini entegre etmiştim sertifika olarak başka cihaz gösteriyorduk ne günlerdi. Huawei benim için yeri hala ayrıdır ama.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Ah ah.. p40 lite kullanmıştım bi ara çok iyi cihazdı. Lite demeye bin şahit isterdi. :) bir yöntemlede google servislerini entegre etmiştim sertifika olarak başka cihaz gösteriyorduk ne günlerdi. Huawei benim için yeri hala ayrıdır ama.
Hele hele saatleri :)

Schwzz

Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Hele hele saatleri :)

Pil ömrü konusunda üstüne yok halen :) ancak saat konusunda halen daha firmaların çok ekmek yemesi lazım hangisi olursa olsun tam donanım desek 1 gün anca çıkarıyor.

Üst Alt