Soru Vivo V29 5G vs Honor 90, Kamera

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
Arkadaşlar şuan note 11 pro plus kullanıyorum ama satacam mecbur note 10 proya geçtim, başta ön kamera olmak üzere tüm kameralarda hangisi daha iyi.

Note 10 pro, note 11 pro plus, note 13 pro plus tan ön kamera çekimi yaptım üç telefonda da kirli sakalım pastel boya gibi tel tel durmuyor net değil, Samsung s21 fe kullanırken tel teldi ama Samsung a tövbe daha kullanmam.

Hangisinde ön kemara arka kamerada pastel boya sulu boya olmayacak net fotoğraflar elde ederim.

Kimi vivo V29 5G diyor kimi honor 90, bana vivo kamerada bir tık önde gibi geldi.

Telefon işinden çok yoruldum açıkçası tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.

emirerklig12

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Emir
Cihazım
Redmi K40 GE
Konular
14
Arkadaşlar şuan note 11 pro plus kullanıyorum ama satacam mecbur note 10 proya geçtim, başta ön kamera olmak üzere tüm kameralarda hangisi daha iyi.

Note 10 pro, note 11 pro plus, note 13 pro plus tan ön kamera çekimi yaptım üç telefonda da kirli sakalım pastel boya gibi tel tel durmuyor net değil, Samsung s21 fe kullanırken tel teldi ama Samsung a tövbe daha kullanmam.

Hangisinde ön kemara arka kamerada pastel boya sulu boya olmayacak net fotoğraflar elde ederim.

Kimi vivo V29 5G diyor kimi honor 90, bana vivo kamerada bir tık önde gibi geldi.

Telefon işinden çok yoruldum açıkçası tecrübe eden arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Samsung tarafında S22 veya S23 FE tarafına yönelseniz doğru tercih olur kamera içinse bu cihazlarda 4K 30 FPS çekiyor yeterli ise bilemem.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung tarafında S22 veya S23 FE tarafına yönelseniz doğru tercih olur kamera içinse bu cihazlarda 4K 30 FPS çekiyor yeterli ise bilemem.
Samsung asla almam, video önemli değil video neredeyse çekmiyorum.

Hangi model daha net o önemli

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
Honor 70 kullanmıştım kamerası gayet güzeldi, Honor 90 da kamerada daha iddaalı ve iki cihazın çekilmiş örnek resimlerini karşılaştırdım dxomarktan en doygun ve doğru renklendirmeyi veren Honor 90 görünüyor. Honor günümüzün huaweisi zaten ah ambargo yemeseydi :)

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Honor 70 kullanmıştım kamerası gayet güzeldi, Honor 90 da kamerada daha iddaalı ve iki cihazın çekilmiş örnek resimlerini karşılaştırdım dxomarktan en doygun ve doğru renklendirmeyi veren Honor 90 görünüyor. Honor günümüzün huaweisi zaten ah ambargo yemeseydi :)
Ambargo yemeseydi ortada ne Apple ne Samsung ne Xiaomi kalırdı.

Saatlerinin malzeme kalitesi tüm rakiplerinin bir hayli üstünde düşün ki Google wearos olsa.

Honor ile yollar ayrıldı olarak görünsede bence hala devam ediyorlar birlikte.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27

Saatlerinin malzeme kalitesi tüm rakiplerinin bir hayli üstünde düşün ki Google wearos olsa.

hocam ürkütmeyin kaliteli bir markadan olmayalım ambargo vs olan bize oluyor sadece şu bootloader kilidi biraz kafama takılıyor honorlarda nasıl acaba ?

Schwzz

100 yıldır açtığın yolda, gösterdiğin hedefe..
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
-
Cihazım
-
Konular
157
hocam ürkütmeyin kaliteli bir markadan olmayalım ambargo vs olan bize oluyor sadece şu bootloader kilidi biraz kafama takılıyor honorlarda nasıl acaba ?

Halen daha sıkıntılı hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aynen öyle, atı almış üsküdarı geçerken bir dur dediler zaten.

Logan8877

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Cumhur
Cihazım
Note 10 pro
Konular
134
😂

Kararımı verdim Nisan ın ilk haftası Honor 90 alıyorum, note 11 pro plus ı sattım.

Note 11 pro plus ı kredi kartı kapatmak için satmıştım yine patlatacaz.

Honor 90 kulaklık hediyesi var 700₺ küsürlük bir kulaklık.

Tek eksiği ois ama yazılımı çok iyi olduğundan sıkıntı olmadığı söyleniyor ki youtubeta gördüm cidden iyi çekiyor video ve fotoğrafları 👍

Hafıza 512GB android 13 ile başlıyor 15 bile alacakmış 👍

Üst Alt