Yardım virüs

tekel34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
node 8 pro
Konular
16
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
14.0.2
Telefon Modeli
redmi 10 pro
Bootloader Kilidi
Açık
slm redmi not 10 pro telefonuma virüsten şüpheleniyorum nasıl sıfırlayabilirm

tekel34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
node 8 pro
Konular
16
yapamadım dokunmatik çalışmadı. yaparsamda bu yazdığınız
--- Tüm bu işlemeden sonra telefonu açmadan modem flaşlayın fastboot ile yoksa açılmaz telefon.---
bu ne demek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yapamadım..
uygulamaların hepsini sildim temile yaptım birde virüs tarattım 1 risk buldu root
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

bu normalidir ne yapmam gerek

Son düzenleme:
Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
--- Tüm bu işlemeden sonra telefonu açmadan modem flaşlayın fastboot ile yoksa açılmaz telefon.---
bu ne demek

yapamadım..
uygulamaların hepsini sildim temile yaptım birde virüs tarattım 1 risk buldu root

Twrpde dokunmatik çalışmıyorsa orangefox recovery deneyin cihaz için mevcutsa. Birde siz modlu miui kullanıyorsunuz ayarlar telefon hakkında kısmını atar mısınız

Twrpde dokunmatik çalışmıyorsa orangefox recovery deneyin cihaz için mevcutsa. Birde siz modlu miui kullanıyorsunuz ayarlar telefon hakkında kısmını atar mısınız
Hocam root erişimi virüs değil ayrıca sadece cihaza dışarıdan müdahaleye izin verdiği için sistem zararlı görüyor. Çok istiyorsanız magisk apk indirin. Açınca alttaki magiski kaldır kısmına basın tamamen kaldır seçeneğine başlayın ilk kaldırma işlemi yapıp uygulamadan atıcak 5-6 sn sonra da telefon yeniden başlayacak eğer magisk kaldırabilirse rootu kaldırır ama magisk kaldıramazsa mecburen TWRP veya orangefox gibi bir custom recovery gerekli

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
bu ne demek

yapamadım..

Öncelikle cihazınızda custom rom var
Root var
Twrp var
Twrpnin kalıcılığı için root var
Root virüs değildir.

Oyla:

ibrother

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
ibo
Cihazım
RN10PRO
Konular
26
Twrp çalışmıyor ise 256gb Redmi Note 10 pro dur. Otg ile mause bağlarsanız çalışır ya da alttaki linkte orange fox un 256gb note 10 pro da çalışan versiyonu var. Ama onu da twrp den atmak gerekiyor. Magisk tên atılır mı bilmiyorum

Oyla:

tekel34

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
murat
Cihazım
node 8 pro
Konular
16
yapamadım vazgeçtim. telefonum imei hatası verdiğinden aldığım kişiye gittim imei attılar telefon geldiğinde kartı sim 1 e taktım çalışmadı.sim 2 ye takınca normal çalışıyor. dün virüs girdi şüphesiyle format atacaktım ama yapamadım ben..bütün uygulamaları manuel silip tekrar yükledim bu şekilde kullanıyorum.
yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ediyorum.

Oyla:

emirhanyaglici

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emir
Cihazım
Redmi Note 11
Konular
92
yapamadım vazgeçtim. telefonum imei hatası verdiğinden aldığım kişiye gittim imei attılar telefon geldiğinde kartı sim 1 e taktım çalışmadı.sim 2 ye takınca normal çalışıyor. dün virüs girdi şüphesiyle format atacaktım ama yapamadım ben..bütün uygulamaları manuel silip tekrar yükledim bu şekilde kullanıyorum.
google playden indirdiğiniz uygulamalardan cihazınıza virüs bulaşamaz. bunları silip yüklemeniz hiçbirşey değiştirmedi eğer cihanızda root dışında bir virüs olduğunu düüşünüyorsunuz formatlattırın banka bilgileriniz çalınabilir. benim tavsiyem bu yönde

Oyla:
Ü

Üye silindi 265308

Guest
Virüs hatası içinde güvenlik uygulamasının ayarlarından rootu kapatabilirsiniz.Uyari vermez.Root için ise magisk APK yuklwyin

google playden indirdiğiniz uygulamalardan cihazınıza virüs bulaşamaz. bunları silip yüklemeniz hiçbirşey değiştirmedi eğer cihanızda root dışında bir virüs olduğunu düüşünüyorsunuz formatlattırın banka bilgileriniz çalınabilir. benim tavsiyem bu yönde
Hocam telefinda custom rom var
Root var
Twrp var
Telefon 2.el büyük ihtimalle

Oyla:
Üst Alt